Aanmelding Lyrical Summer Dance Intensive 2020

Deze 9e editie van Lyrical Summer Dance Intensive zal ondanks de Corona crisis ook dit jaar weer doorgaan en wel vanaf 10 t/m 15 augustus! Uiteraard met de nodige protocollen kunnen we toch weer na, 8 zeer succesvolle edities, een geweldige week vol diverse dans-en theater workshops aanbieden, gegeven door professionele  en unieke dansdocenten uit Nederland!

Lyrical Summer Dance Intensive is bedoeld voor gedreven dansers van alle niveau's tussen de 7 en 50 jaar,
Tijdens deze week zullen de deelnemers workshops krijgen in 4 hoofdstijlen  van de dans :Ballet, Modern, Jazz en Urban.
Daarnaast zullen er workshops worden gegeven in unieke dansstijlen en theater disciplines en zal er zelfs een dans fotoshoot plaatsvinden!
Op de laatste dag van de week zal er een kleine presentatie worden gegeven waarin de deelnemers kunnen laten zien wat ze allemaal geleerd hebben gedurende de week.
Het belooft gelukkig weer een dansante zomer te worden dus meld je snel aan en beleef dit unieke dansavontuur!!

 

Aanmelding en betaling

Je kan je nu aanmelden door onderstaand formulier in zijn geheel in te vullen
Deelname bedraagt voor 1 week €250,- inclusief, presentatie en  fotoshoot! Voor een losse workshop van 1,5 uur betaal je €30- . Voor een losse workshop van een 1 uur betaal je €25,-

Reserveringskosten zijn €50,- en dienen voor 31 juli te worden bijgeschreven op rekeningnummer NL24RABO0398256209 t.n.v. Balletschool Marut Jorquera o.v.v. 'LSDI 2020'. Het resterende bedrag dient bij registratie op de eerste dag van de week contant te worden betaald bij desbetreffend docent in de balletschool.

BMJ leerlingen met een unlimited pakket genieten van 10% korting
Na inschrijving zal er uitgebreide informatie volgen.

Adresgegevens:

Balletschool Marut Jorquera
Nieuwstraat 4
3743BL Baarn

tel: 0629071877

Email: balletschoolmj@gmail.com