'Streaming Hearts' -BMJ Dance Movie 2020

 

Dansfilm met in de hoofdrol alle leerlingen van Balletschool Marut Jorquera. De film werd bedacht door de eigenaressen en hoofddocenten, Vraja Sundari, Rasarani en Sarada Sarita Keilman die in tijden van de pandemie is gecreeërd ter ere van onze jaarlijkse, traditionele eindvoorstelling. Deze kon door de pandemie niet door gaan en werd in de vorm van een film op diverse locaties in Baarn opgenomen.  De film  is tot stand gekomend door het BMJ Docenten team, RTV Baarn, Theater de Speeldoos, De Wintertuin, De Pekingtuin, Gemeente Baarn Stage and Light door Johan Bruinekool en geluid door Jack Visser.

U kunt hierbij kiezen voor de digitale versie via de professionele filmsite Vimeo of voor de enige echte 'Streaming Hearts' DVD.

 

LET OP! De link ontvangt u direct via de mail .

De DVD zal gedrukt moeten worden en  na een mail bevestiging opgehaald kunnen worden in de balletschool.

Het bemachtigen van de DVD kan tot maximaal een week duren.

 

U kunt hieronder uw bestelling plaatsen.

Alvast heel veel kijkplezier toegewenst!

Bestelling van 'Streaming Hearts'

*Vimeo link -Donatie aan BMJ

'Streaming Hearts' is gemaakt als dank voor alle studenten en ouders die ons overeind hebben gehouden gedurende deze moeilijke tijden.

Hoewel we om deze redenen met alle liefde de film zelfs gratis hadden willen aanbieden, heeft de annulering van onze eindvoorstelling wat moeilijke gevolgen gehad voor onze school.

Maar met uw donatie - groot of klein - draagt u direct bij aan het behoud en de toekomst van onze school, waardoor we hopen nog jarenlang de magische kracht van dans te blijven delen met onze geliefde studenten!

U kunt de Vimeo Link voor een bedrag van minimaal €8,- hieronder bestellen!

U ontvangt een factuurtje met het aangegeven gedoneerde bedrag. Deze kunt u overmaken op de genoteerde rekeningnummer o.v.v. "Donatie Dansfilm 2020'

Alle opbrengsten gaan naar het behoud en onderhoud van BMJ en artistieke doeleinden.

Wij danken u van harte voor uw donatie!

DVD ' Streaming Hearts'