Dans & Beweeg Consultancy voor BMJ Studenten

Vanaf 14 november kunt u bij fysieke klachten en/of blessures terecht bij onze in huis fysiotherapeute en tevens BMJ docente  Sharon Pot.

Sharon is begonnen met dansen toen ze nog geen twee jaar was. Toen ze net 6 jaar was kwam ze al in de selectielessen terecht waarbij ze dan ook wedstrijden showdans mocht dansen. Vanaf haar 12e besloot Sharon dat ze meer stijlen wilden leren dan alleen showdans en streetdance. Ze ging op hiphop, ballet en moderne dans en mocht al na een jaar starten op spitzen. In hetzelfde jaar is ze begonnen met het assisteren van haar docenten in de danslessen. In 2015 is Sharon met haar hiphop wedstrijd team Nederlands kampioen geworden. In ditzelfde jaar heeft ze haar diploma allround dance instructeur aan de AALO gehaald en mocht ze zelfstandig gaan lesgeven.

Ze geeft sinds het seizoen 2022/2023 kinderballetlessen en de moderne juniors les bij onze dansschool.

Naast haar werkzaamheden bij BMJ  werkt ze als fysiotherapeute en volgt momenteel een master om kinderfysiotherapeute te worden. Door deze combinatie van dansen en fysiotherapie is ze geschoold om dansers te helpen met hun klachten.

Je kan bij Sharon terecht voor een dans/beweegconsult. Hierbij zal er geanalyseerd worden waar het probleem zit, wat eventueel de oorzaak is en hoe we het kunnen oplossen. Je kan eenmalig langskomen voor advies, of meerdere keren voor een behandeling en oefeningen. Daarnaast geeft ze ook advies voor ballerina’s wie voor het eerst op spitzen mogen, maar twijfelen of ze hier klaar voor zijn.

We adviseren je om bij een eerste afspraak 30 minuten in te plannen zodat jullie de tijd hebben om elkaar te leren kennen!

Wil je een afspraak maken? Stuur dan een whatsapp naar 06-10402217.

Twijfel je of het iets voor jou is? Voel je dan vooral vrij om ook een berichtje te sturen!

*De behandeling worden niet verzekerd en zijn particuliere behandelingen.

Duur van behandeling Prijs
15 minuten €20,-
30 minuten €35,-
45 minuten € 55,-
60 minuten €70,-
Massage 30 minuten €45,-