Beeld- en Fotomateriaal Kerstconcert 'De Notenkraker' ism De Muziekschool Baarn

Hierbij vind je de link van de gehele voorstelling van het kerstconcert die op 17 december plaatsvond in de Pauluskerk https://youtu.be/GNzXc2TbFG0

Ook van het Notenkrakerfestival - dat dit jaar voor het eerst werd georganiseerd – is een leuke reportage gemaakt door RTV Baarn. Ook deze video is via het Fb-pagina  van de Muziekschool te bekijken! Liken van de berichten mag natuurlijk altijd!

Neem gerust een kijkje naar nog veel meer foto’s van het avondlijke optreden. Mocht je een (hoge resolutie) foto willen bestellen, dan kan dat bij Pieter Bax Fotografie, dit daarvoor een  Bestelgalerij aangemaakt heeft, die je via deze link kunt zien: https://pieterbaxfotografie.pixieset.com/denotenkraker/

NB: Je wordt verzocht om geen close-up foto’s van dansers/muzikanten te publiceren en terughoudend te zijn met het delen van de bovenstaande link naar de fotogalerij, in principe is deze alleen bedoeld voor de muzikanten, dansers en ouders, die met het wachtwoord notenkraker2022 toegang kunnen krijgen tot de beelden. Fijn als je bij gebruik op jouw social-platform de fotograaf Pieter Bax Fotografie wilt vermelden.

Beeldmateriaal 'The Nutcracker Extravaganza!'

De gehele voorstelling van 'The Nutcracker Extravaganza!' kun je nu bekijken door hier de Youtube link te bestellen!

Na bestelling ontvang je een mail met een geheime link. De link is geldig voor 1 gezin . We vragen jullie bij voorbaat deze niet te delen onderling of te verspreiden via social media. Screenshots van de voorstelling zijn uiteraard wel toegestaan. Vermeld hierbij dan onze Ballet-en Dansschool!

Verder is er een leuk item gemaakt door RTV Baarn met een korte interview met docenten Rasarani & Sarada Sarita en met de hoofdrolspelers van de avond!  https://youtu.be/cFv50qD5kWw.

In dit bewerkte dansstuk van Ballet- en Dansschool Marut Jorquera horen en zien we het beroemde kerstverhaal uit het klassieke Ballet/Concert 'De Notenkraker' met de legendarische muziek van Tsjaikovsky.

In deze aangepaste BMJ versie geniet je van nieuwe en verrassende elementen en hedendaagse muziek en dans.

De Selectieles leerlingen van BMJ en enkele specialisatie lessen van de school zoals Waacking, Breakdance en Broadway Jazz passeren de revue en doen de titel eer aan.
'The Nutcracker Extravaganza!" is een dans en theater ervaring voor jong en oud en voor echte muziek- en dansliefhebbers die helemaal in de Kerstsfeer willen komen een MUST SEE!