BMJ EV 2022 'ESCAPADE ' Registratie & Foto's

Beeld Registratie 'ESCAPADE'

STREAMING LINK via VIMEO

Bekijk nu de BMJ eindvoorstelling 2022 'ESCAPADE' via online en streaming platform Vimeo!

De voorstelling is opgedeeld in 4 video's die je via een link met geheime password kan bekijken . Na het aanschaffen van de link en password krijg je deze persoonlijk via de mail toegezonden. De link en password zijn alleen bedoelt voor 1 gezin! Gelieve de link niet te delen met derden. Alvast Bedankt!

DVD COLLECTORS ITEM

U kunt ook de DVD van BMJ eindvoorstelling 2022 'ESCAPADE' bestellen om dit prachtige dansavontuur te herbeleven. De DVD is inmiddels een ware collectors item dus je collectie kan deze niet missen!

Na het aanschaffen van de DVD ontvang je een mail wanneer je de DVD in de Balletschool kan komen ophalen. We doen helaas niet aan verzenden.

WIJ WENSEN JULLIE HEEL VEEL KIJKPLEZIER!

 

FOTO'S 'ESCAPADE'

Hieronder vind u de prachtige foto's die tijdens de Eindvoorstelling 2022 'ESCAPADE' zijn geschoten door professioneel fotograaf Alexander van der Linden.

U kunt hier online u keuze maken en gelijk online betalen. U ontvangt de aangeschafte foto via wetransfer in hoge resolutie toegestuurd en kunt daar voor elk persoonlijk doeleinden gebruik van maken. Mocht u deze op social media willlen delen kunt u altijd de fotograaf vermelden! Veel kijkplezier!