BMJ NIEUWS

Het boek 'Paloma -Duifje van de Liefde' NU TE BESTELLEN!

BERICHT VAN RASARANI:

"Met blijdschap kan ik aankondigen dat Uitgeverij Boekscout mijn boek 'Paloma - Duifje van de Liefde'  gaat uitgeven!

Ik heb in de zomer, na de uitvoering van de eindvoorstelling, besloten er een (kinder)boek van te maken met illustraties van mijn nichtje en tevens artiest uit Chili, Francisca Larrea.

Na het toesturen van mijn manuscript en enkele illustraties als voorbeeld, bood Uitgeverij Boekscout mij een contract aan en zijn we nu druk in het productieproces! Superspannend en een droom die uitkomt!"

Het debuutboek van Rasarani Keilman 'Paloma-Duifje van de Liefde' met prachtige illustraties door Francisca Larrea is nu te koop!I

In de webwinkel van Uitgeverij Boekscout en via bol.com te bestellen zijn!

Dus zoek je nog een mooi kado voor je kind of als voorleesboek voor ouders en grootouders, pak dan je kans en beleef dit magische en avontuurlijke sprookje!Bestel nu via deze link: https://www.boekscout.nl/shop2/boek/9789464895612

Na de Kerstvakantie zal er een speciale boekpresentatie en signeersessie worden georganiseerd! Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte.

Zie hieronder enkele pers berichten en items:

BMJ Update December 2023

Na een bruisend weekend vol dansante voorstellingen in de Pauluskerk met de 5e editie van 'De Notenkraker' en BMJ's 2e Kerstshow 'Christmas is CANCELLED' in Theater de Speeldoos, kunnen we deze laatste dansweek van het seizoen nog nagenieten van de geweldige prestaties en napraten over alle prachtige podiumervaringen!

Beide voorstellingen zijn opgenomen en jullie ontvangen natuurlijk bericht wanneer deze online te bekijken zijn! We kunnen niet genoeg benadrukken hoe trots we zijn op alle leerlingen en docenten. Hartelijk dank aan alle ouders voor jullie aanwezigheid, tijd, energie, vertrouwen en steun voor onze dansschool!

 

Hierbij wat aandachtspunten en updates voor we allen de feestdagen tegemoet gaan:

Kerstvakantie 2023

Onze school is gesloten vanaf maandag 25 december tot en met zondag 7 januari. Vanaf 8 januari starten we weer met de lessen!

 

SAVE THE DATE! Datum Eindvoorstelling 2024

Het voelt nog ver weg maar time flies when your having fun dus bij deze vragen we jullie alvast de datum van onze jaarlijkse Eindvoorstelling Theater de Speeldoos agenda te noteren:

Deze zal plaatsvinden op:

 • Vrij 5 juli = Generale
 • Za 6 juli = Matinee + Avondvoorstelling
 • Zo 7 juli = Matinee + Avondvoorstelling
 • Houd ook rekening met de zondagen in de maand juni. Er zullen hoogstwaarschijnlijk gezamenlijke repetities plaatsvinden!

U ontvangt in de loop van de aankomende maanden bericht over de constructie en indeling van de voorstelling.

 

DVD Eindvoorstellingen 2023

Wij willen jullie eraan herinneren dat er nog een aantal bestelde DVD's van 'InTune' en 'Paloma -Duifje van de Liefde' in de school liggen te wachten om opgehaald te worden.

U kunt deze elke gewenste dag of tijd onze school open is bij  1 van de docenten ophalen.

Mocht u nog geen DVD of Youtube linkje in je bezit hebben dan kun je deze nog steeds bemachtigen via https://www.balletschoolmj.com/bmj-eindvoorstelling-2023-registratie-en-foto-s

 

Gevonden voorwerpen

Wij willen u erop attenderen dat wij elke week veel  gevonden voorwerpen aantreffen en dan met name de hoeveelheid doppers

Voor het nogal uit de hand loopt zijn we genoodzaakt alle gevonden voorwerpen   eind januari naar de spullenhulp te brengen. U kunt tot die tijd nog kijken of er spullen van u of uw kind zijn achtergebleven.

Alvast bedankt voor de medewerking!

 

---------------------------------------------------------

 

Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben maar mochten er nog vragen  en/of opmerkingen zijn dan horen we dat graag!

 

Tot slot wensen wij jullie een prachtige, warme en liefdevolle Kerst toe en een fantastisch knallend Nieuwjaar! Op naar een dansant 2024!

 

Warme groet,

Team Ballet - en Dansschool Marut Jorquera

'Waar de Dans start vanuit het Hart'

BMJ's feestelijke maand December!

Naarmate het einde van het jaar nadert, kijken we reikhalzend uit naar de maand december 2023! 

 • Op zaterdag 16 december keert onze jaarlijkse traditionele balletvoorstelling 'De Notenkraker', in samenwerking met de Muziekschool Baarn, terug naar de Pauluskerk. Deze worden gedanst door de ballet selectie lessen en zullen tweemaal worden uitgevoerd om 16:30 en 19:30. Uiteraard nodigen we jullie van harte uit deze voorstelling te komen bijwonen in de feeërieke sfeer van de Pauluskerk . Kaartjes kunt u bestellen via https://www.notenkrakerfestival.nl/
 • Dit jaar presenteren we opnieuw, na het succes van de eerste editie van de BMJ Kerstshow, een nieuw kerstspektakel op het podium van Theater de Speeldoos. We zijn verheugd de tweede BMJ Kerstshow aan te kondigen, getiteld 'Christmas is CANCELLED!'

Het verhaal, geschreven door docenten Rasarani, Sharon en Lisette, gaat over een boze en verdrietige Kerstman die het niet kan verdragen dat de kerstgedachte verloren is gegaan door hebzucht, 'kerststress' en bovenal door oorlog. Hij verkondigt dat Kerst wordt geannuleerd en laat de wereld in rep en roer achter. Een groep vastberaden kinderen is echter van plan om Kerst te redden. Zullen ze hierin slagen? En kunnen ze de Kerstman weer gelukkig maken?

 

Algemene informatie:

 • Wat: Tweede BMJ Kerstshow 'Christmas is CANCELLED!'
 • Data: Zondag 17 December 2023
 • Aanvang: 19:00
 • Duur: +/- 75 min.
 • Locatie: Theater de Speeldoos
 • Entree: €15,- p.p (zie hieronder informatie over kaartverkoop)

 

Kaartverkoop

 • Kaartverkoop voor deze eenmalige spectaculaire show zal op zaterdag 2 December om 12:00 van start gaan. Wees er snel bij want op=op!
 • De kaartverkoop zal dit jaar via de Speeldoos zelf gaan en kunt u online aanschaffen via  www.speeldoosbaarn.nl/christmas
 • Je kunt afrekenen per iDEAL, met de Podium Cadeaukaart of per credit card (VISA of Mastercard). Je hebt maximaal een uur om je bestelling af te ronden
 • U ontvangt een email met een digitale ticket die een QR code bevat
 • Bij aankomst in het theater kunt u de digitale of uitgeprinte versie tonen voor toegang.
 • Reserveren via ons is niet mogelijk alsmede als er vragen zijn m.b.t. de kaartverkoop. Deze communicatie gaat via de Theaterkassa van de Speeldoos tel: (035) 541 80 50 of mail naar theaterkassa@speeldoosbaarn.nl
 

We zijn erg opgetogen over alles wat tot nu toe is gecreëerd en beoefend, en we kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien tijdens de voorstellingen!

We hopen dat we jullie hiermee voldoende hebben geïnformeerd, maar als er nog vragen zijn, horen we dat graag!

Vrolijke groeten,

Team BMJ

 

Welkom bij het Nieuwe Seizoen 2023/2024 van Ballet- en Dansschool Marut Jorquera !

Beste ouders, verzorgers en leerlingen,
Wij hopen dat u heeft genoten van een prachtige zomer en weer nieuwe energie heeft voor ons bruisende aankomende dans seizoen!
Nieuws

We zullen maandag 4 september onze deuren weer openen met een aangepast rooster, nieuwe lessen, een nieuwe docent en met een mooi vooruitzicht op aankomende optredens!
 
Hierbij geven we jullie een update voor het nieuwe seizoen maar uiteraard kan je alles terugvinden op onze website www.balletschoolmj.com.
 
Les en/of rooster wijzigingen
 • De balletlessen op dinsdagavond zullen voortaan door Sharon Pot worden gegeven. Zie het rooster voor de aangepaste tijden en lesinhoud  LET OP: deze lessen zullen pas vanaf 19 september van start gaan!
 • De Balletles voor 4 -jarige en de Balletles voor 7 t/m 11 jarigen op donderdag zullen gegeven worden door onze nieuwe docente Justa ter Haar! Zie hieronder aan het bericht een korte introductie van haar!
 • De Yogales door Ivo Boelen op de zaterdag komt te vervallen.
 • De Musical/Theater Dans en Zangles zal voortaan op vrijdag plaatsvinden van 17:30 -18:30.

Nieuwe lessen!

Onderstaande lessen zullen pas bij 5 aanmeldingen officieel worden gestart dus geef je nu op via de mail m.v.v. naam, leeftijd en telefoonnummer o.v.v. Aanmelding (les naar keuze) . Uiteraard geldt er altijd een gratis proefles!

 • Broadway Jazz/High Heel Class voor beginners - 13+ -> Dinsdag 18:45 -19:45 door Rasarani.
 • B-girl Breakdance les (Breakdance voor meiden) - 6+ -> Woensdag 14:15-15:15 door Stash
 • Naast de Strength & Flexibility op donderdag zal er voortaan ook een les op de zaterdagmiddag plaatsvinden van 13:45 -14:45. De les op de donderdag zal door Sarada Sarita worden gegeven en de les op zaterdag door Rasarani.
 • Kids Fun Dance- 4 t/m 6 jaar -> Vrijdag 15:30 -16:30 door Lisette -Naast onze balletlessen voor kinderen van  4 t/m 6 jaar, bieden wij ook deze nieuwe les aan! Op hedendaagse muziek leren ze op de maat van de beat te bewegen en simpele danspassen uit te voeren. Met een dosis fun zullen zij korte, vrolijke dansjes aanleren en deze aan het eind van het jaar op toneel tijdens de eindvoorstelling uitvoeren! Geef je dus snel op voor deze nieuwe en vrolijke dansles!


Inschrijvingen 2023/2024
 
Mocht u van pakket of les willen wisselen, kunt u dit doen door het wijzigingsformulier in te vullen via onze website. Anders hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven! 

Gelieve de wijzigingen voor 15 september door te geven!

Mocht u zich voor het eerst inschrijven dan kunt u zich via de website aanmelden en het inschrijfformulier in zijn geheel invullen of u kunt zich  via het contact fomulier aanmelden voor een proefles. Dit kan gedurende het gehele seizoen! U ontvangt bij aanmelding voor een proefles bericht van ons!

Rainbow Cards

U kunt ook voor elk gewenste les een rittenkaart aanschaffen in de vorm van een  Rainbow Card !
Dit is ideaal als u niet vast wilt zitten aan een abonnement en zijn voordeliger dan het kopen van losse lessen. De kaart kan gedurende het hele seizoen gebruikt worden.

Tevens kunt u dit ook als een leuke giftcard gebruiken!

U kunt kiezen voor een 5-ritten Rainbow Card voor slechts €60,-( twv €75) of een 10-ritten Rainbow card voor slechts €120,- (twv €150)

Losse lessen

 • Losse lessen van 60 minuten kosten €15,00. BMJ abonnees genieten van korting en betalen €12,50.
 • Losse lessen van 45 kosten €12,50. BMJ abonnees genieten van korting en betalen €10,-

Foto's en Registratie Eindvoorstelling 'Paloma -Duifje van de Liefde ' en 'IN TUNE'

U kunt vanaf nu de DVD(s), Youtube link en foto's bestellen van onze Eindvoorstellingen 2023!  

 • De foto's zijn te vinden op de website en ontvangt u na betaling via wetransfer in hoge resolutie. 
 • U ontvangt bericht wanneer de DVD's op te halen zijn in de school! 
 • Bij bestelling van de  Youtubelink ontvangt u email met de geheime link(s). Wij vragen u al bij voorbaat deze niet te delen met anderen. Alvast bedankt!


Klik op deze link om te bestellen!
https://www.balletschoolmj.com/bmj-eindvoorstelling-2023-registratie-en-foto-s
Wij wensen jullie alvast veel kijkplezier!

BMJ in actie tijdens Cultureel Festival 2023

Wilt u alvast enige docenten en leerlingen van BMJ In actie zien?
Kom dan vooral op zaterdag 2 september tussen 12.00 en 16.00 naar Het Cultureel Festival in de Pekingtuin.
Er zullen workshops en optredens plaatsvinden van onze Dansschool met o.a. fragmenten uit de eindvoorstellingen:

 • 13:30 -14:00 : Workshop Streetdance door Rasarani - Kinderplein
 • 14:45- 15:15 - 'Paloma -Duifje van de Liefde'  -Danspodium
 • 15:30 -16:00 - Workshop Breakdance door Mathile Neeb- Kinderplein
 • 16:15 -16:45  - 'IN TUNE' - Danspodium
 • Tevens zullen we op zondag 3 september tijdens de Klassieke Podium concerten ook in de Pekingtuin  staan met een nieuwe versie van Peter en de Wolf getiteld 'Petra en de Wolf' ism Muziek - en Dansschool en Jeugdtheaterschool Marmelijn.
 • In de hoofdrol is onze Selectieles leerling Elodie Happe te bewonderen als Petra! De rest van de rollen worden gedanst door leerlingen van Selectieles Tweens en Selectieles Juniors C.
 • Om 16:30 zal er ook een optreden zijn van MoVéZ met in de danshoofdrol docente Rasarani

Dus kom ons vooral aanmoedigen en geniet van de betoverende dans en live muziek !
Klik hier voor meer info en het gehele programma van het Cultureel Festival: www.cultureelfestival.nl 

 

Meet nieuwe BMJ Docente Justa ter Haar

Justa ter Haar (Boarnsterhim, 1987) studeerde Productie Podiumkunsten aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten, met een minor Europese cultuurgeschiedenis en volgde daarna een master Dans Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht, waar zij in 2011 afstudeerde met een onderzoek naar de relatie tussen landschap en de decentrale manier van waarneming waartoe de hedendaagse dans uitnodigt.

Al tijdens haar studie is Justa werkzaam als freelance productie leider bij onder andere Het Veem Theater, Van Gogh museum en de School voor Nieuwe Dans Ontwikkeling.

Sinds 2011 is Justa verbonden aan choreografe Nicole Beutler, van assistent en huisdramaturg uitgegroeid tot artistiek coördinator.

Daarnaast is ze werkzaam als docent dansgeschiedenis, ballet juf en dramaturg bij verschillende jonge makers. Justa geeft bij verschillende schouwburgen en theaters inleidingen bij voorstelling en masterclasses ‘kijken naar dans’.

Gefeliciteerd met Spectaculaire Dansprestaties BMJ EV 2023!

Lieve ouders/verzorgers en leerlingen,

We willen alle leerlingen feliciteren met hun geweldige performance tijdens onze 20e eindvoorstellingen van Ballet- en Dansschool Marut Jorquera: 'Paloma- Duifje van de Liefde' en/of 'In Tune'
Na veel repeteren mochten ze eindelijk met z'n allen het podium op om hun danstalenten te delen met het publiek  en WAT HEBBEN WE GENOTEN!!!

De leerlingen straalden en knalden van het podium af en de passie, het plezier en inzet was voelbaar op toneel maar ook zeer zeker backstage.

Het was een uitdaging om twee voorstellingen te maken en te organiseren maar bleek uiteindelijk een perfect tweeluik te zijn voor de representatie van onze school en van de veelzijdigheid aan leerlingen en dansstijlen.

Dankwoord

We willen alle leerlingen uit de grond van onze harten bedanken voor hun oprechte talent, passie, dedicatie, energie en MAGIE!

We koesteren jullie prachtige zielen en harten

Een welverdient applaus en een diepe buiging voor onze twee hoofdrolspeelster Cathelijne van den Top in 'Paloma- Duifje van de Liefde' en aan Charlee Sahupala in 'In Tune'.

Lieve meiden jullie hebben het fantastisch gedaan , zo ongelofelijk knap en zo ontzettend goed! Niet alleen op toneel maar ook tijdens de repetities hebben jullie ons diep weten te raken en er is  alleen maar lof, respect en bewondering voor jullie !

Verder willen we alle hulpouders en vrijwilligers  ontzettende bedanken! Jullie hebben het backstage allemaal weten klaar te spelen en hebben zo goed voor de leerlingen  gezorgd. Zonder jullie hulp was dit allemaal niet mogelijk geweest!
Tot slot bedanken wij  Theater de Speeldoos voor hun gastvrijheid en warme en liefdevolle zorgen!
We kunnen nu al niet niet wachten tot de volgende!

Film en foto's

Tijdens de voorstellingen op zondag 2 juli hebben RTV Baarn en een professionele fotograaf prachtig beeldmateriaal gemaakt.

De filmopnamen en foto's zullen binnenkort verkrijgbaar zijn en we zullen jullie hier uitgebreid over berichten.

Seizoen 2023/2024

Vanaf maandag 4 september start weer het nieuwe seizoen.

Uitgebreide informatie over het rooster zullen jullie in augustus ontvangen.

Zomerse BMJ Activiteiten

Door verschillende omstandigheden hebben we besloten deze zomer geen LSDI te organiseren. Dat vinden we uiteraard erg jammer en hopen dit wellicht op een ander moment in het seizoen te kunnen verwezenlijken.

We zullen wellicht wel wat losse workshops organiseren eind juli en begin augustus. We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte!

Maar dit komt er nog wel aan!:

*Voor het Cultureel Festival zullen we wat stukken uit onze eindvoorstelling laten zien en zullen daar nog wat repetities voor inplannen. Informatie over de deelnemende groepen en data van repetities ontvangen jullie begin augustus !

 

Wij wensen jullie een heerlijke welverdiende zomervakantie toe en zien jullie graag gauw weer tegemoet in het nieuwe seizoen van Ballet-en Dansschool Marut Jorquera!

 

Warme groet,

Team BMJ
'Waar de Dans Start vanuit het Hart'

 

Cathelijne van den Top als Paloma in BMJ Balletvoorstelling "Paloma - Duifje van de Liefde'

Charlee Sahupala in actie tijdens BMJ Dansvoorstelling 'In Tune'

Update BMJ Eindvoorstellingen 2023!

 

School gesloten van 22 April t/m 6 Mei i.v.m. Meivakantie

Beste ouders en leerlingen

Wij willen jullie bij deze op de hoogte brengen van de allerlaatste ontwikkeling over onze jaarlijkse en traditionele Eindvoorstellingen 2023

REMINDER : Save the Data Eindvoorstelling(en)2023

 •  SAVE THE DATE !! Zaterdag 01 Juli en Zondag 02 Juli in Theater De Speeldoos te Baarn.
 • Vrijdag 30 juni zal er in de avond een generale repetitie zijn in Theater De Speeldoos . We zullen later bepalen met welke groepen we dit zullen doen. Jullie ontvangen daar nog bericht over!
Nieuwe Constructie
We hebben besloten het dit jaar het net een beetje anders te doen met de constructie van de voorstellingen:
 
We zullen de Matinee (middagvoorstelling) en Avondvoorstelling opsplitsen in een Balletvoorstelling en in een Dansvoorstelling!
Deze zullen beide op de zaterdag en op de zondag plaatsvinden
 
We zullen dus in totaal 4 voorstellingen geven !
 
Zaterdag 01 Juli 2023:
 1. 1x Matinee -> Balletvoorstelling
 2. 1x Avondshow-> Dansvoorstelling
Zondag 02 Juli 2023
 1. 1x Matinee -> Balletvoorstelling
 2. 1x Avondshow-> Dansvoorstelling
 • De Matinee voorstellingen zullen alleen bedoeld zijn voor alle Ballet- en Spitzen Lessen vanaf 4 jaar t/m onze Balletlessen voor volwassenen en Selectie lessen A t/m C
 • De Avondvoorstellingen zijn alleen bedoeld voor alle andere dansstijlen die onze school aanbiedt. Namelijk Street & Clubstyles, Waacking, Breakdance, Jazz, Broadway/Musical, Modern, Contemporary Fusion, Flamenco, Tap en Selectie lessen Teens en Seniors.
 • LET WEL: Er zijn natuurlijk veel leerlingen die een balletles volgen en ook een andere dansstijl. Zij zullen dus 4 voorstellingen dansen dit weekend . Houd hier alvast rekening mee! 
 • De exacte tijden van de voorstelling en generale zullen nog nader bepaald worden
 
Thema/Verhaal Eindvoorstellingen 2023
We zullen dit jaar twee zelfgeschreven verhalen presenteren die geschreven en bedacht zijn door hoofddocenten Rasarani en Sarada Sarita.
 
Balletvoorstelling:
De Balletvoorstelling zal een zelfgeschreven sprookje zijn getiteld 'Paloma - Duifje van de Liefde" Deze is geschreven door Rasarani Keilman en is een ode aan de recent overleden BMJ veteraan Agnes 'Duifje' Nuijten.
 
Het verhaal gaat over een dapper maar verongelukt duifje dat maar 1 vleugel heeft en wordt geconfronteerd met het feit dat ze niet als alle andere vogels kan vliegen en avontuurlijke reizen kan maken. Op een dag vindt het duifje een liefdesbrief die bestemd is voor een zogenoemde enge heks die in een donker bos woont. Duifje ziet het als haar missie deze liefdesbrief bij haar te brengen. Ze komt in haar reis allerlei figuren tegen die haar op haar pad vervolgen of verder helpen.
Als ze in aanraking komt met de heks blijkt alles anders te zijn dan ze dacht en begint het avontuur en haar missie pas echt!
 
De hoofdrol van 'Paloma - Duifje van de Liefde' is gegund aan jong talent Cathelijne van den Top (o.a. Selectieles Juniors B) die met haar energie, talent en liefdevolle spirit de rol van Paloma zal vertolken. Wij zullen haar in de komende maanden klaarstomen voor deze bijzondere rol!
 

Dansvoorstelling

De dansvoorstelling is een abstract verhaal getiteld 'In Tune' en is een ode aan de muziek van heden, verleden en toekomst.Het verhaal gaat over een muzikaal begaafd meisje dat niet kan aarden in de huidige drukte van het alledaagse leven. Ze komt in aanraking met een magische amulet en leert harmonie in zichzelf te creëren. Met deze gave leert ze tijdreizen naar het verleden en de toekomst. Ze komt terecht in diverse decennia die een specifieke muziek en dansstijl belichamen. Haar tijdreizen lopen echter uit de hand en ze raakt haar weg naar het heden kwijt en belandt in een zwart gat.  Zal ze haar weg en de harmonie in zichzelf kunnen terugvinden?

 

De hoofdrol van 'In Tune' zal vertolkt worden door de multi talented Charlee Sahupala (o.a Selectie Seniors, Teens en Street & Club Styles). De rol is gebaseerd op haarzelf en het verhaal is een inspiratie op de gedeelde liefde voor muziek en op haar talenten en interesses.

Extra Repetities/ Gezamenlijke Doorlopen in Juni.
We zullen in  de maand juni elke zondag een gezamenlijke doorloop houden in de dansschool!
 • De 1e en 3 week van Juni zullen een doorloop zijn van het balletstuk 'Paloma-Duifje van de Liefde'
 • De 2e en 4 week van Juni zullen de doorlopen ontleent worden aan 'In Tune'
 
Wij vragen jullie vriendelijk de zondagen zoveel mogelijk vrij te houden .
Uiteraard ontvangen jullie hier tegen die tijd nog bericht over met de exacte tijd en data.
Alvast bedankt!
 
Kaartverkoop
Na de meivakantie zal de kaartverkoop van start gaan en houden jullie hier uiteraard van op de hoogte!
 
Al met al zijn we druk bezig met alle voorbereidingen maar we hebben nu al enorm veel zin om het harde werk van de leerlingen en docenten een podium te geven en er weer spetterende voorstellingen van te maken!
 
-----------------------------------
 
School gesloten i.v.m. volgende Vakantiedagen:
 • *Meivakantie: Maandag 24 april t/m Zondag 7 mei*
 • Zomervakantie: Maandag 3 juli t/m Zondag 3 september
 • LET OP: Hemelvaartsdag en tweede Pinksterdag gaan de lessen wel door!
*De reden dat wij voor het eerst twee weken meivakantie houden is omdat er veel vakantiedagen in deze weken vallen. Verder moet er logistiek veel gedaan worden aan de eindvoorstellingen en kunnen wij met een extra week zoveel mogelijk werk af krijgen.
Na of voor de vakantie zijn alle leerlingen vrij om een inhaalles(sen) naar keuzen te volgen!
Alvast bedankt voor jullie begrip!
---------------------------------------


Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben maar mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag !

Mvg,
Team BMJ
Waar de Dans Start vanuit het Hart

 

Update 1e editie BMJ Kerstshow 2022!

Beste ouders en leerlingen,

 
Terwijl we het eind van het jaar naderen verheugen we ons ontzettend op de maand December!
Niet alleen zullen we weer in de Pauluskerk staan met het concert en ballet 'De Notenkraker ' ism de Muziekschool Baarn, we zijn natuurlijk meer dan enthousiast over de 1e BMJ Kerstshow 'The Nutcracker Extravaganza!' die  in Theater de Speeldoos zal plaatsvinden!
 
De voorstellingen zullen onderdeel zijn van een nieuwe initiatief en evenement in Baarn namelijk 'Het Notenkraker Festival' een primeur in ons land en een mooie samenwerking met de Winkeliersvereniging en lokale culturele instellingen uit Baarn.
 
Algemene informatie:
 • Wat: BMJ 1e Kerstshow 'The Nutcracker Extravaganza!' - Het beroemde verhaal en ballet van 'De Notenkraker' maar dan met een verrassende twist!
 • Data: Woensdag 21 December 2022
 • Aanvang: 19:15
 • Duur: +/- 65 min.
 • Locatie: Theater de Speeldoos
 • Entree: €15,- p.p (zie hieronder informatie over kaartverkoop)
Kaartverkoop
 • Kaartverkoop voor deze eenmalige spectaculaire show zal op maandag 28 November om 12:00 van start gaan. Wees er snel bij want op=op!
 • U kunt online via www.nutcrackerbmj.com uw gewenste plaat(sen)  via het plattegrond  selecteren.
 • Deze kunt u alleen online via IDEAL betalen. Reserveren is niet mogelijk.
 • U ontvangt een email met een digitale ticket die een QR code bevat
 • Bij aankomst in het theater kunt u de digitale of uitgeprinte versie tonen voor toegang.
Wie doen er mee?
De perfomance van de BMJ Kerstshow is een verlengstuk van de concerten die in de Pauluskerk plaatsvinden.
Deze wordt al jaren uitgevoerd door enkel de Ballet Selectie lessen en zullen in de Kerstshow aangevuld worden met een selectie van lessen met diverse dansstijlen die wij aanbieden in de Dansschool
.
Helaas konden wij door het gebrek aan tijd en faciliteit in De Speeldoos niet met alle groepen van de Dansschool deze show uitvoeren maar we hopen uiteraard dat jullie allemaal komen kijken en geïnspireerd raken voor de jaarlijkse Eindvoorstelling eind van het seizoen!
 
 • Alle leerlingen die mee doen met de voorstelling zullen allemaal nog een aparte mail ontvangen met o.a. informatie over gezamenlijke repetities en draaiboek voor de 21e. (dat geldt overigens ook voor de leerlingen die meedoen de 17e in de Pauluskerk)
 • Op onze website ziet u nog een uitgebreide rolverdeling staan!
Wij zijn ontzettend enthousiast over wat er nu al allemaal is gecreëerd en beoefend en hopen dat we jullie allen zien tijdens de voorstellingen!

 

Nieuwsupdate -Oktober 2022

Wijziging/Updates Lesrooster

 • *De Yogales op de zondagmiddag gegeven door Ivo Boelen komt te vervallen. U kunt altijd nog de les op de zaterdag volgen!
 • *REMINDER: Vanaf zaterdag 5 november zal Nina van der Zouwen haar Contemporary Fusion lessen weer hervatten. De lessen zullen de 1e en 3e week van de maand plaatsvinden. Benieuwd naar deze dynamische les? Kom dan vooral een gratis proefles volgen!
 • Wij willen verder benadrukken dat de leerlingen van de Balletlessen op de dinsdagavond veel inconsistentie en drastische veranderingen hebben moeten verduren en wij snappen heel goed als daar nog wat onvrede heerst. Dat spijt ons ten zeerste en wij doen er alles aan dit te herstellen. Wij hopen dat met de komst van Fleur Vreekamp en haar passie voor ballet en het lesgeven deze lessen weer nieuw leven zal krijgen. Uiteraard zal zij als stagiaire nog veel moeten leren maar wij geloven ten volste in haar potentie en zullen haar hier ook in begeleiden. Wij nodigen u daarom graag uit om de les weer te komen hervatten of uit te proberen! Voor het huidige rooster zie: https://www.balletschoolmj.com/rooster

 

UPDATE DVD en Fotos 'ESCAPADE'!

 • U kunt vanaf Maandag 7 November u bestelde DVD van de eindvoorstelling 'ESCAPADE' komen ophalen in de school.
 • U kunt dit aan elk aanwezige docent vragen.
 • U dient een betalingsbewijs of screenshot van betaling te tonen.
 • Wij doen helaas niet aan verzenden dus denkt u zelf aan uw bestelling?
 • Verder willen wij u eraan herinneren dat de foto's die besteld worden via wetransfer verstuurd worden. Vergeet deze niet op tijd te downloaden!
 • Voor het bestellen van de foto's, de DVD of Streaming Link van ESCAPADE zie: https://www.balletschoolmj.com/escapade-registratie-foto-s

Wij wensen u alvast veel kijkplezier!

AGENDA: BMJ Optredens!
Na een succesvolle 1e editie van het 'Halloween Festival' afgelopen zaterdag waarbij enkele Selectielessen een spetterend optreden verzorgde, zullen er aankomende maanden nog meer leuke optredens aankomen waar BMJ haar dansante bijdrage aan zal leveren.U kunt alle informatie over aankomende optredens vinden via deze link:https://www.balletschoolmj.com/agenda

 • NOTE: Alle leerlingen die in 1 van de optredens meedoen ontvangen apart bericht met alle nodige informatie.
 
Save the Date: 1e editie BMJ Kerstshow !

Met trots kondigen wij hierbij BMJ's 1e editie van een Kerstshow aan

De show zal op woensdagavond 21 december 2022 plaatsvinden in Theater de Speeldoos!

Wij zijn al druk bezig met alle voorbereidingen en zullen jullie heel snel alle informatie over dit Kerstspektakel mailen!

Dans/Beweeg consultancy in BMJ door Sharon Pot
Vanaf 14 November kunnen leerlingen die last hebben van blessures of andere fysieke klachten terecht bij onze eerste in huis Dans/Beweegconsulent Sharon Pot!

Sharon werkt naast haar werkzaamheden als nieuwe BMJ Docente ook als fysiotherapeute en volgt momenteel een master om kinderfysiotherapeut te worden. Door deze combinatie van dansen en fysiotherapie is ze geschoold om dansers te helpen met hun klachten.

Tijdens het consult zal er geanalyseerd worden waar het probleem zit, wat eventueel de oorzaak is en hoe we het kunnen oplossen.

Je kan eenmalig langskomen voor advies, of meerdere keren voor een behandeling en oefeningen. Daarnaast geeft ze ook advies voor ballerina’s wie voor het eerst op spitzen mogen, maar twijfelen of ze hier klaar voor zijn.

Wil je een afspraak maken of twijfel je of het iets voor jou is? Stuur dan een Whatsapp berichtje naar 06-10402217.

Via deze link vind je meer informatie over de behandelingen van Sharon:

https://www.balletschoolmj.com/bmj-dans-beweeg-consultancy

 

Zaterdag 8 oktober: Gratis workshop door Nina van der Zouwen !

Workshop 'MOVEMENT RESEARCH & CONTEMPORARY FUSION'

Onze lieve docente Nina van der Zouwen is weer terug van weggeweest en zal ter introductie van haar lessen een gratis workshop 'Movement Research & Contemporary Fusion geven op zaterdag 8 oktober van 13:00 tot 14:30 bij Ballet- en Dansschool MJ!

Inhoud Workshop

'De les begint met een warming up waarin we de tijd nemen om in ons lichaam aan te komen, waarin adem en bewustwording centraal staan.

Vervolgens duiken we in Movement Research, waarbij je opdrachten en thema’s krijgt om zo door middel van improvisatie verschillende bewegingskwaliteiten te onderzoeken en je eigen dans vocabulaire te ontwikkelen.

In het tweede gedeelte van de les zullen we werken aan een choreografie, waarin Nina’s kenmerkende stijl naar voren komt. De fusie van haar academische achtergrond en natuurlijke urban feel resulteert in dynamisch, choreografisch materiaal, sterk beïnvloed door muziek en dans als communicatiemiddel. Hierbij wordt de ruimte geboden om de behandelde thema’s terug te pakken en dieper te duiken in muzikaliteit, dynamiek en intentie.'

Toegang is gratis en is bedoeld voor leerlingen vanaf 12 jaar.

 

Lessen 'Contemporary Fusion'

Verder zullen haar lessen voortaan op de 1e en 3e week van de maand  plaatsvinden op de zaterdag van 12:30 tot 13:30.  De eerste les zal op zaterdag 5 november plaatsvinden 

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de gratis workshop mee te doen maar heb je wel interesse in de lessen? Dan kan je altijd nog een gratis proefles volgen!

Nina van der Zouwen

Nieuwe BMJ Docenten en stagiares! Even voorstellen:

MEET SHARON!

Sharon Pot, 24 jaar, is begonnen met dansen toen ze nog geen twee jaar was. Vanaf kleins af aan kon ze al niet stilzitten.

Toen ze net 6 jaar was kwam ze al in de selectielessen terecht waarbij ze dan ook wedstrijden showdans mocht dansen.

Vanaf haar 12e besloot Sharon dat ze meer stijlen wilden leren dan alleen showdans en streetdance. Ze ging op hiphop, ballet en moderne dans en mocht al na een jaar starten op spitzen. In hetzelfde jaar is ze begonnen met het assisteren van haar docenten in de danslessen.

In 2015 is Sharon met haar hiphop wedstrijd team Nederlands kampioen geworden. In ditzelfde jaar heeft ze haar diploma alround dance instructor aan de aalo gehaald en mocht ze zelfstandig gaan lesgeven. Sharon werkt als fysiotherapeute en volgt momenteel een master om kinderfysiotherapeute te worden.

Omdat het lesgeven bleef kriebelen heeft ze besloten om dit toch weer op te pakken en zal het komende jaar lesgeven in klassiek ballet en modern.

*Sharon zal de balletlessen voor 4 t/m 6 jaar op de woensdag middag, de balletles voor 7 t/m 11 jaar en de Modern Juniors les op de donderdag geven

MEET FLEUR!

Hoi, ik ben Fleur Vreekamp (17 jaar)

Dansen inspireert mij ontzettend omdat je kan blijven onderzoeken en leren, ongeacht je leeftijd of hoe lang je al danst.

Zelf dans ik al mijn hele leven. Eerst balletlessen in Soest en nu dans ik al bijna 6 jaar bij BMJ. Waar ik het erg naar mijn zin heb. Afgelopen schooljaar heb ik de vooropleiding dans bij Fontys in Tilburg gedaan. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren heb met veel plezier als invaller al wat lessen mogen geven bij BMJ. I

k heb er dan ook super veel zin in om komend jaar een aantal balletlessen te mogen geven en weer nieuwe dingen te mogen leren.

Ik hoop jullie ook!

*Fleur zal de Balletlessen op de dinsdag avond geven en de spitzen lessen voor beginners op de dinsdag en vrijdag

MEET IVO!

Hey! Mijn naam is Ivo.

Ik zal de Yoga, Stretch en Krachttraining lessen op zaterdag en zondag bij Ballet -en Dansschool Marut Jorquera geven.

De les is een combinatie van Yoga en Stretch & krachttraining. Toen ik 10 jaar was, kwam ik voor het eerst met yoga in aanraking.

Ik ging met mijn moeder mee naar een Yin Yoga les en de vonk sloeg meteen over. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met yoga en verrijkt het mijn leven. Ik kan dan ook diverse yogastijlen geven. Mijn doel voor de yogalessen is om de kracht van Yoga naar jou als leerling over te brengen. Hoop je snel te zien!

Namasté!

Nieuwsupdate september 2022

Beste ouders, verzorgers en leerlingen,
Wij hopen dat u heeft genoten van een prachtige zomer en weer nieuwe energie heeft voor ons aankomende dans seizoen!

Nieuws

We zullen maandag 5 september onze deuren weer openen met een nieuw rooster, nieuwe docenten en stagiaires en met een mooi vooruitzicht op aankomende optredens!
 
De lessen gegeven door Vraja Sundari zullen tijdelijk vervangen worden door de volgende docenten:
 • Ballet Gev./ Ballet Volwassenen/ Spitzen op de dinsdag: Fleur Vreekamp
 • Ballet Volwassenen woensdagochtend: Rasarani
 • Modern Juniors: Sharon Pot
 • Modern Tweens/Seniors en Volwassenen op de donderdag: Sarada Sarita
 • Yoga/ Stretch en Krachttraining : Ivo Boelen

De Contemporary Fusion les van Nina van der Zouwen staat niet meer in het vaste lesrooster maar zal in een andere vorm gaan plaatsvinden. Deelnemers ontvangen hier bericht over. U kunt zich dan ook blijven aanmelden voor een gratis proefles en zult hier ook bericht over ontvangen.

 
Inschrijvingen 2022/2023
 
Mocht u van pakket of les willen wisselen kunt u dit doen door het wijzigingsformulier in te vullen. Anders hoeft u zich niet opnieuw in te schrijven! 


Mocht u zich voor het eerst inschrijven dan kunt u zich via de website aanmelden en het inschrijfformulier in zijn geheel invullen of u kunt zich per mail aanmelden voor een proefles. Dit kan gedurende het gehele seizoen! U ontvangt bij aanmelding voor een proefles bericht van ons!

Tariefwijzigingen BMJ Abonnementen

Helaas zijn wij ook genoodzaakt om onze prijzen maandelijks te verhogen. We hebben ons best gedaan dit tot een minimum bedrag te houden.
Klik hier voor de nieuwe tarieven

Mocht dit problematisch worden dan kunt u altijd een subsidie aanvragen voor onze danslessen.
Wij zijn aangesloten bij twee subsidiefondsen namelijk Stichting Muziek- en Dans Baarn en het Jeugdfonds Sport en Cultuur.
Voor meer informatie kunt u naar deze websites:

Extra RAINBOW PakketTevens hebben wij een extra pakket toegevoegd aan onze abonnementen namelijk het RAINBOW pakket voor 12+ lessen.
Mocht u en uw gezin onder dit pakket vallen dan kunt u dit via onze wijzigingsformulier doorgeven.


Rainbow Cards:
U kunt ook voor elk gewenste les een rittenkaart aanschaffen in de vorm van een  Rainbow Card !
Dit is ideaal als u niet vast wilt zitten aan een abonnement en zijn voordeliger dan het kopen van losse lessen. De kaart kan gedurende het hele seizoen gebruikt worden.

Tevens kunt u dit ook als een leuke giftcard gebruiken!

U kunt kiezen voor een 5-ritten Rainbow Card voor slechts €60,-( twv €75) of een 10-ritten Rainbow card voor slechts €120,- (twv €150)

Losse lessen

Losse lessen van 60 minuten kosten €15,00. BMJ abonnees genieten van korting en betalen €12,50.

Losse lessen van 45 kosten €12,50. BMJ abonnees genieten van korting en betalen €10,-

 

Foto's en Registratie Eindvoorstelling 'ESCAPADE'

We zijn druk bezig met de foto's en de filmmontage van de eindvoorstelling "ESCAPADE' en het beloofd een mooi eindresultaat te worden!

We zullen jullie hier mid september uitgebreid over berichten en hoe deze te bekijken en/of te bestellen zijn!

 

BMJ in actie tijdens Cultureel Festival 2022

Wilt u alvast enige docenten en de leerlingen van BMJ In actie zien?
Kom dan vooral op zaterdag 3 september tussen 12.00 en 16.00  naar Het Cultureel Festival in de Pekingtuin.
Er zullen workshops en optredens plaatsvinden van onze Dansschool met o.a. fragmenten uit de eindvoorstelling 'ESCAPADE'
Via de website vind u meer informatie over deze traditionele 'kick start' voor alle culturele instellingen in Baarn.Klik hier voor meer info en het gehele programma: www.cultureelfestival.nl 

We hopen jullie hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en allen weer te mogen begroeten voor een nieuw dansant seizoen!

Mvg,Team Balletschool - en Dansschool Marut Jorquera

Gefeliciteerd met dansante prestaties tijdens BMJ Eindvoorstellingen 'ESCAPADE '

De 19e eindvoorstelling van Balletschool Marut Jorquera ESCAPADE is een feit!
Na 2 lange jaren mochten we eindelijk weer met z'n allen het podium op en WAT HEBBEN WE GENOTEN!!!

De leerlingen straalden en knalden van het podium af en de backstage organisatie liep helemaal gesmeerd....we zijn meer dan trots en hopen jullie ook allemaal!

Dankwoord

We willen alle leerlingen uit de grond van onze harten bedanken voor hun oprechte talent, passie, dedicatie, energie en MAGIE!

We koesteren jullie prachtige zielen en harten

Verder een diepe buiging en heel veel dank voor alle hulpouders en vrijwilligers die het backstage allemaal hebben weten klaar te spelen en zo goed voor de kinderen hebben gezorgd. Zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest!Tot slot bedanken wij  Theater de Speeldoos voor hun gastvrijheid en warme en liefdevolle zorgen!
We kunnen nu al niet niet wachten tot de volgende!

Film en foto's

Tijdens de première hebben RTV Baarn en fotograaf Alexander van der Linden prachtig beeldmateriaal gemaakt.

De filmopnames en foto's zullen binnenkort verkrijgbaar zijn en we zullen jullie hier uitgebreid over berichten.

Seizoen 2022/2023

Vanaf maandag 5 september start weer het nieuwe seizoen.

Uitgebreide informatie over het rooster zullen jullie in augustus ontvangen.

Zomerse BMJ Activiteiten:

  • Lyrical Summer Dance Intensive (LSDI) : Ma 8 t/m 10 augustus -> *NTB

Wij wensen jullie een heerlijke welverdiende zomervakantie toe en zien jullie graag gauw weer tegemoet!

Warme groet,

Team BMJ
'Waar de Dans Start vanuit het Hart'

 

BMJ Optredens en Workshops- Maart 2022

In maart zullen er eindelijk weer wat leuke evenementen, initiatieven en voorstellingen plaatsvinden waarbij BMJ weer haar dansante bijdrage aan zal leveren! Hierbij ons agenda van de maand Maart 2022

 

Vrijdag 11 maart 19:00-00:30 : Alltogether Festival

Tussen 21:00 en 22:00 in de grote zaal:

1. 'Nature Speaks' -Rani Art en BMJ Selectieles Seniors

2. 'Fierce Fab Fest' -Rani Art en BMJ Selectieles Seniors

Lokatie: Theater de Speeldoos, Rembrandtlaan 35, Baarn

Entree is gratis!

 

Zondag 13 maart 15:00 -17:00 : Dansworkshop -Baarnse Klimaat actie

*In deze super gave dansworkshop leer je een leuke choreografie aan van Docente Rasarani op een zelfgeschreven Raplied geschreven door enkele BMJ kids en rapper Jaylan of beter bekend als Peso.

*Bedoeling is dat jongeren de inwoners van Baarn aanzetten tot het meehelpen met het verbeteren van het Klimaat!

 

Zondag 20 maart -OPEN CALL Figuratie - 13:00 -13:30

Opname videoclip - Baarnse Klimaatactie 

Na een succesvolle rap- en dansworkshop voor het project 'Jongeren voor het Klimaat' zal er a.s zondag nog een laatste videoclip opnamedag plaatsvinden met de deelnemers. De dans en de rap van de workshops zullen worden opgenomen tot een ware videoclip op zondag 20 maart! Informatie over deze dag zal aan alle deelnemende leerlingen nog volgen

Echter is er nog ruimte voor figuratie op zondag 20 maart van 13.00 tot 13.30. Dit zal plaatsvinden op de Brink en iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan deze opname! Aanmelden is niet nodig en er wordt op de filmset uitgelegd wat er gaat gebeuren. Voorbereiding is dus niet nodig dus kom gezellig langs om dit project meer volume en impact te geven met jullie komst!

1e editie Mantra Lounge

Bij deze nodigen wij jullie graag uit voor de 1e editie van Mantra Lounge!

Een middag en avond met Yoga en meditatie, heerlijk vegetarisch eten en een feestelijke afsluiting. Aanmelden kan via Vraja Sundari telefoonnummer 0622201417. Entree is gratis, donaties zijn welkom!

-------------------------------------------------------------


Wij hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben maar mochten er nog vragen en/of opmerkingen hebben kunt u ten allen tijden mailen naar balletschoolmj@gmail.com of bellen/appen met nummer 0629071877Voor administratieve zaken kunt u mailen naar admin@balletschoolmj.com.
Dansante groet,Team Balletschool Marut Jorquera

 

Aangepast BMJ rooster -Week 1 - Ma 29 nov t/m Zo 5 december

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn we gedwongen om een drastisch aangepast rooster te maken tot aan de kerstvakantie.

Dit vooral we nu te maken hebben met een vervroegde sluitingstijd.

De meeste lessen die normaliter na 17.00 plaatsvinden zullen we zoveel mogelijk in de weekenden geven. Ook zullen enige lessen voor 17.00 worden verkort en samengevoegd.

Per week zullen we u het rooster sturen daar het per week hier en daar kan veranderen.

Wij hebben ons uiterste best gedaan om in twee dagen tijd al onze lessen een plekje te geven in het rooster. Wij snappen ook dat dit misschien niet voor iedereen uit zal komen maar hopen op uw begrip voor deze situatie.

Hier vind u het  rooster van week 1 - Ma 29 november t/m zondag 5 december

Mocht een les die u vast volgde niet uitkomen, kunt u altijd een andere les naar voorkeur  volgen als inhaalles.

Verder zullen wij ter compensatie na de Kerstvakantie (als Corona het ons toelaat natuurlijk) iedereen een gratis proefles en vervolg les bij een andere les naar keuze willen aanbieden.  Dit is de perfecte gelegenheid om eens bij een andere les te kijken waar misschien interesse voor is geweest en nog meer dansante ervaring op te doen.Verder zullen wij van een aantal lessen nieuwe tutorials maken die u thuis op uw gemak kan aanleren gedurende deze weken.

Tot slot hebben we nog een leuke verrassing! Daar het Sinterklaasfeest en intocht in Baarn niet door kon gaan en daarbij ook onze ingestudeerde dansacts voor die dag,  hebben we samen met RTV Baarn een super toffe en vooral gezellige BMJ Dans film opgenomen in de school!

Hierbij vindt u de link naar deze leuke compilatie waarin onze studenten hun talenten en onze diversiteit aan stijlen tentoonstellen

https://youtu.be/HiHebvZ3DMI

Veel kijkplezier en hopelijk komen we jullie hierin enigszins tegemoet in deze moeilijke tijden en wensen iedereen alvast een mooi Sinterklaasfeest toe!

Dansante en lieve groet van Team Balletschool Marut Jorquera 

BMJ viert Sinterklaasfeest in de Pekingtuin!

Op zaterdag 20 november zal er weer een groots Sinterklaas feest plaats vinden in Baarn!

BMJ zal weer als vanouds zijn dansante bijdrage leveren aan deze viering!

Door alle Corona maatregelen zal deze intocht er anders uit komen te zien dan voorgaande jaren. Er zal geen intocht meer door de straten van Baarn plaatsvinden en ook zal de Sint niet meer bij de Eem aankomen met de stoomboot. Er is echter een leuk alternatief verzonnen: Er zal namelijk een defilé plaatsvinden. De bezoekers lopen een vaste Route door de Pekingtuin waar allerlei Pieten bezig zijn met het voorbereiden op een heerlijk avondje.
De bezoekers lopen ook langs onze BMJ standplaats om te mogen genieten van een diversiteit aan dansjes!

We zullen een reeks aan dansstijlen demonstreren van Ballet tot Breakdance,van Jazz tot Modern en van Broadway tot Waacking! Ook zal de nieuw gevormde Selectieles Street & Clubdance te bewonderen zijn!

Kom dus gezellig langs tussen 15:00 en 17:00 en vier het feest dansant met ons mee!

Voor meer informatie zie https://www.sinterklaasinbaarn.nl/

 

Uitnodiging 30 jubileum Muziek en Dans Baarn ' The Running Concert'

Op zaterdag  9 oktober 2021 viert Muziek en Dans haar 30-jarig bestaan met een jubileum optreden. Dit zal in de vorm van een ‘Running Concert’ zijn waarbij na elkaar op verschillende locaties zal worden gemusiceerd en gedanst. 

We zullen op de volgende locaties optredens geven: 
• 12.30 - Hoeve Ravenstein

• 13.30 - Balletschool Marut Jorquera

• 14.30 - Het Poorthuis

• 15.30 - De Brink

• 16.00 - Finale in de Pauluskerk


Er zullen in de Balletschool en in de Pauluskerk, onder begeleiding van live muziek door de docenten en leerlingen van de Muziek afdeling, mooie choreografieën te zien zijn door de leerlingen van Selectieles Juniors A en B en een kwartet dans door enkele Selectieles Tweens leerlingen. De choreografie ligt in handen van Rasarani die tevens een solo zal dansen en met het trio 'MoVèZ 'zal optreden! Entree is gratis dus wees vooral welkom! 

 
Coronaregels tijdens de concerten: QR code
Voor het jubileum hebben wij een evenementenvergunning van de gemeente Baarn gekregen. 
Hierdoor vallen al onze concerten op 9 oktober onder een evenement. Het gevolg hiervan is dat de coronaregels voor alle evenementen in Nederland ook voor ons jubileum gelden. 
Die regel is dat we de QR-codes van iedereen die meedoet en het publiek moeten controleren: alleen diegenen met een geldige Corona QR-code of papieren bewijs mag naar binnen. 
Ook papieren vaccinatie-, herstel- en testbewijzen zijn goed om naar binnen te komen.
Helaas moeten we diegenen die geen groene QR-code heeft, weigeren, zij mogen niet naar binnen.
Alvast onze excuses voor het evt. ongemak en hopen op jullie begrip!
 
Wilt u meer informatie over Muziek en Dans ga dan naar https://www.muziekendans.nl/
 
Wij hopen dit mooie jubileum samen met jullie te mogen vieren en zien jullie graag allen tegemoet!

WELKOM BIJ HET NIEUW SEIZOEN VAN BALLETSCHOOL MARUT JORQUERA

We hopen dat u een fijne zomer heeft beleefd en weer met nieuwe energie het seizoen in kan gaan!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om weer uit het hart van start te gaan !

Na bijna twee roerige jaren waarbij we door de pandemie gedwongen waren online lessen te geven kunnen wij weer vanaf maandag 6 september a.s onze deuren voor uw openen!

Met een nieuw fris en uitgebreid rooster en leuke voorstellingen in het vooruitzicht hopen we er een knal seizoen van te maken!

 

Zie hier het nieuwe Rooster

 

Inschrijving en aanmeldingen 

Na uw keuze van lessen en het daarbij behorend pakket vragen wij alle leerlingen zich weer opnieuw in te schrijven op onze site.

Dat kan door hier te klikken Inschrijving/Pakketten

 

U kunt zich tot uiterlijk eind september opnieuw inschrijven.

Als u voor het eerst les(sen) komt volgen dan geldt er altijd eerst een gratis proefles.

U kunt zich aanmelden via ons CONTACT  formulier op onze website of via ons mailadres balletschoolmj@gmail.com 

 

Ook kunt u altijd van pakket wijzigen en binnen het pakket van leskeuze veranderen .

Klik hier voor het Wijzigingsformulier

 

Corona Maatregelen 

De volgende regels zijn momenteel van toepassing binnen de school:

 • Leerlingen boven de 18 jaar moeten 1,5 meter afstand bewaren
 • Er mogen maximaal 45 mensen, inclusief docent(en) en leerlingen in de school zijn, wij vragen u dus bij drukte op ons plein te wachten
 • Gelieve zoveel mogelijk thuis om te kleden
 • Bij klachten thuisblijven en (zelf)testen
 • Bij constatering van besmetting na contact van langer dan 15 minuten in de studio of school gelijk contact opnemen
 • Regelmatig handen wassen
 • Mondkapje mag bij eigen voorkeur gedragen worden maar is niet verplicht

 

Mochten deze maatregelen gewijzigd worden door de overheid dan zullen we u daar over informeren!

Programma Cultureel Festival 

 

Gelukkig zal het inmiddels traditionele Cultureel Festival en tevens aftrap van het seizoen weer plaatsvinden in een geheel nieuw 'Corona proof' jasje.

Het wordt gegoten in een Open Deur Route waarbij culturele instellingen en scholen hun deuren open gooien voor bezoekers van Baarn e.o.

Wij doen hier natuurlijk aan mee en zullen een paar leuke demo's geven en een mooie optreden verzorgen, dus kom vooral langs!

 

BMJ Studio - Nieuwstraat 4

12.00-12.30 : Demo Klassiek Ballet

12.45-13.15: Demo Breakdance 

13.30-14.00: Breakdance Battle

14.15- 14.45: Demo Broadway Jazz

 

 

Optreden van Selectieles Seniors bij Lokaal-O, 't Poorthuis aan de Kerkstraat + livestream door RTV Baarn

15.30 : Optreden Selectie les Seniors met het dansstuk 'FIERCE FAB FEST ' o.l.v. en gechoreografeerd door Rasarani.

Het dansstuk zal live worden gestreamd door RTV Baarn zie https://rtvbaarn.nl/

Muzikaal trio 'MoVèZ' debut optreden bij Paaskerk

Verder zal het nieuwe muzikale trio 'MoVèZ' dat wordt gevormd door gitarist Rob Kietselaer,  violiste Marieke Donker Kaat en BMJ docente en danseres Rasarani debuteren met hun nieuwe act in de Paaskerk aan de Oude Utrechtseweg 6 te Baarn van 13:15 tot 13.45.

Lyrical Summer Dance Intensive 2021 'CONNECTION"

Ook dit jaar hebben we een geweldige zomer dans week beleefd met zo een 25 fanatieke deelnemers tussen de 8 en 60 jaar oud.

We zullen volgend jaar ons 10-jarig jubileum vieren dus dat beloofd nu al een mooie dansante zomer te worden! Mocht je je daar nu al voor willen aanmelden dan kan dat ook door ons CONTACT formulier in te vullen met als onderwerp 'Aanmelding LSDI 2022'

Kijk  hier terug op onze LSDI met dit leuke item opgenomen door  RTV Baarn.

Theater4daagse 2021 'PROJECT PLANET'

Deze zomer was het ook weer feest in Theater de Speeldoos. BMJ Docente Rasarani Keilman weer de dans en choreografie mogen verzorgen voor de 6e editie van de Theater4daagse, samen met drama docent Marc van Driel en vocal coach Gaby Kaihatu , 75 deelnemers en zo een 20 helpers draaide ze 2 volwaardige voorstellingen van een uur met live publiek en livestream met als thema 'PROJECT PLANET' een totaal theater stuk dat vooral een doem scenario schets over de toekomst van de planeet en de mens die Moeder Aarde weg jaagt met de actuele milieuvervuiling. De kinderen doen er alles aan om de planet van de ondergang te redden en Moeder Aarde weer voor zich te winnen.

Kijk hier terug naar deze bijzonder mooie maar ook geestige voorstelling voor en door de kids gespeeld!

 

Fijne Dansante Zomer !

Ondanks dat we dit jaar veel hebben moeten missen van jullie aanwezigheid in de school hebben we toch genoten van alle lessen ,zowel online als live, en kijken we nu al uit naar het volgend dansseizoen!

DE SCHOOL START MAANDAG 6 SEPTEMBER HAAR NIEUWE DANSSEIZOEN!

In augustus ontvangen jullie het nieuwe rooster en overige informatie over het nieuwe seizoen

Mocht je niet kunnen wachten om weer met dans en theater bezig te zijn? Dan kun je je nog aanmelden voor de Theater4daagse die eind augustus plaats zal vinden. Zie voor meer informatie en aanmelding www.speeldoosbaarn/theater4daagse

We zijn ook aan het kijken of we de Lyrical Summer Dance Intensive 2021 laten doorgaan dit jaar en zullen jullie zsm informeren hierover!

Tot slot wensen wij jullie een gezond, gelukkig en fijne zomervakantie toe en zien we jullie allen heel graag tegemoet in ons nieuwe dansseizoen!

Liefde, warmte en geluk!

Team Balletschool Marut Jorquera

Balletschool Marut Jorquera wint de Cultuurprijs van 2021 !!!!!

Op donderdag 14 januari werd tijdens de jaarlijkse prijsuitreiking van de Baarnsche Cultuur - en Vrijwilligersprijs aangekondigd via een livestream uitzending dat wij met een meerderheid van de stemmen de prijs in ontvangst mochten nemen! Wij wonnen een prachtig bronzen Eelde, een cheque van maar liefst €1000,- en vooral de eer en dankbaarheid van deze titel.

Wij willen iedereen uit het diepste van onze harten bedanken voor de waardevolle, hartverwarmende steun en dragen deze prijs dan ook op aan al onze lieve studenten en ouders die het mogelijk hebben gemaakt onze school zo fijn voort te kunnen zetten, deze prijs is dankzij JULLIE !!

Ook zien wij deze prijs als een eerbetoon aan onze geliefde moeder Marut Jorquera die ons deze prachtige school heeft geschonken en ons altijd heeft gestimuleerd om te doen wat wij nu met zoveel liefde en plezier mogen doen!

Deze gebeurtenis inspireert ons nog meer er weer een pracht seizoen van te maken, wat de omstandigheden ook zijn!

Duizendmaal dank !!

Gelukkig Nieuwjaar!

Update lesrooster 4 t/m 19 januari

Beste ouders en leerlingen,

We hopen dat jullie hele fijne kerstdagen hebben beleefd vol warmte en gezelligheid en wensen iedereen nog een heel fijn en gelukkig nieuwjaar toe! Moge dit jaar ons veel heling, geluk en dansant plezier geven!

Naar aanleiding van de huidige lockdown ontvangen jullie bij deze informatie betreffende ons lesaanbod van 4 t/m 19 januari.

Het was weer even puzzelen, maar we zijn blij om de volgende opties aan te kunnen bieden:

• Van 4 t/m 9 januari zullen een aantal lessen online worden gegeven via Zoom.
De lessen die niet ingeroosterd zijn voor deze week worden indien mogelijk ingehaald tijdens de voorjaarsvakantie van 22 t/m 27 februari 2021.

• Van 11 t/m 19 januari zal het merendeel van onze lessen online worden gegeven.
De lessen die niet ingeroosterd zijn voor deze week worden indien mogelijk ingehaald tijdens de meivakantie van 3 t/m 8 mei 2021.
U vindt het gehele online lesrooster van 4 t/m 19 januari in de bijlage van deze mail.U klikt op de desbetreffende les om in de zoom-meeting te komen.

Les inhalen
Mocht u niet online les(sen) willen of kunnen volgen, dan kunt u uw gemiste les(sen) op eigen tijd inhalen door (een) andere les(sen) naar keuze erbij te volgen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.
Voor advies betreffende het maken van uw keuze verwijzen wij u graag naar een van onze docenten en/of ons lesrooster.
Ons vaste lesrooster vindt u op https://www.balletschoolmj.com/rooster.

Tutorials
Ook verwijzen wij iedereen graag naar onze tutorials voor zowel de lessen die nog niet gegeven worden, alsook om weer fijn te kunnen dansen thuis! U vindt onze tutorials op https://www.balletschoolmj.com/video-s-tutorials
Vakantieroosters
Lesroosters van de voorjaars- en meivakantie volgen zodra we allen meer informatie hebben over deze periodes.
Uiteraard zullen we het komende seizoen weer zoveel mogelijk er naar streven het beste te maken van de gegeven situatie!
Wij hopen dat u zich een beetje kunt vinden in deze opties en danken u alvast hartelijk voor uw begrip en flexibiliteit!
Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn vernemen wij dit altijd graag.

We wensen jullie nog een prettige start van het nieuwe jaar en kijken er naar uit iedereen gauw weer te mogen begroeten! 

Dansante groet,
Team Balletschool Marut Jorquera

BMJ OFFICIEEL genomineerd voor de Baarnsche Cultuurprijs 2021!


We voelen ons waanzinnig vereerd en delen deze nominatie met alle leerlingen van de school die ons elke dag weer verblijden met hun talent, energie en passie! We kunnen jullie dan ook werkelijk waar niet genoeg bedanken voor deze hartverwarmende verrassing!

En er is nog een bijzondere reden dat deze nominatie ons zoveel raakt.
Op deze bijzondere dag herdenken wij de oprichtster van onze school, onze tomeloos inspirerende en geliefde moeder, Marut Jorquera. En het is deze maand precies 10 jaar geleden dat wij drieën de school zijn gaan voortzetten samen.
Een onvergetelijke dag in een onvergetelijke maand van een onvergetelijk jaar.
En dankzij jullie is deze nóg onvergetelijker geworden!Wederom geven jullie ons zoveel kracht, inspiratie en motivatie om vol moed en met een open hart de prachtige nalatenschap van onze dierbare moeder te mogen voortzetten.
Daar zijn we jullie zo ontzettend dankbaar voor !!

Zien jullie ons graag de Cultuurprijs van 2021 winnen?

Stem dan nu op Balletschool MJ via www.baarn.nl/cultuurprijs!

Stemmen kan online t/m 30 december. Begin januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

We zouden het ontzettend waarderen als jullie op ons zouden willen stemmen en danken jullie alvast met heel ons hart voor jullie tijd en stemmen!

Oprichtster Marut Jorquera in haar jonge dansjaren

Kerstvakantie vanaf 15 december 

We zijn alweer aan het eind gekomen van een raar, moeilijk en onvoorspelbaar jaar.

Een jaar waarin we met z'n allen zijn uitgedaagd een nieuw normaal te ontdekken en onze manier van leven dagelijks aan te passen.
Desalniettemin hebben we er toch nog een fijn jaar van kunnen maken met vele bijzondere en mooie momenten dankzij jullie loyaliteit, steun en passie voor de dans!


Ivm de nieuwe lockdown begint onze kerstvakantie helaas iets eerder dan gebruikelijk, namelijk vanaf dinsdag 15 december.
We vinden het ontzettend jammer jullie deze week te moeten missen!
We zien wel hoe enorm belangrijk het is de veiligheid van onszelf en anderen voorop te stellen.
Ook zijn we erg dankbaar dat ondanks de pandemie het merendeel van de lessen afgelopen maanden toch door kon gaan!
Voor de eerste weken van januari zullen we weer zo creatief mogelijk te werk gaan binnen de gegeven maatregelen. Zodra wij meer weten over deze periode m.b.t. de maatregelen ontvangt u meer informatie. Uiteraard zullen we er weer een prachtig, dansant jaar van maken!

Aanpassingen lessen n.a.v. afgelopen persconferentie dinsdag 3 november 2020

U ontvangt dit bericht naar aanleiding van afgelopen persconferentie, waarin nieuwe maatregelen rondom de pandemie zijn aangekondigd.
Deze maatregelen geven aan dat lessen in groepsverband voor leerlingen t/m 17 jaar mogen plaatsvinden, waar we natuurlijk erg blij mee zijn.
Maar vanaf 18 jaar mogen er t/m 18 november helaas slechts 2 personen dansles volgen per keer.

 

Zodoende hebben wij besloten om per les waarin volwassen leerlingen deelnemen een aantal aanpassingen in te voeren of een aantal opties voor te leggen bij jullie.

Deze opties zijn dus alleen van toepassing op onze leerlingen vanaf 18 jaar en gelden vanaf maandag 9 november t/m woensdag 18 november.

Voor onze leerlingen t/m 17 jaar geldt dat alle lessen dus als vanouds door kunnen gaan.

 

Tap 13+ | Maandag 20:45 - 21:45u

 • Voor leerlingen onder de 18 jaar geldt dat zij op 9 en 16 november mee kunnen doen met Tap Gevorderden van 19:20 tot 20:20u
 • Voor de leerlingen vanaf 18 jaar geldt dat er gerouleerd wordt, waarin per half uur max 2 personen les kunnen volgen.
  Deze leerlingen ontvangen apart bericht van de docente over de verdeling van de roulatie-groepen.
 
Flamenco Seniors 9 nov | Maandag 17:00 - 18:00u
 • Leerlingen vanaf 18 jaar ontvangen 1 gratis les t.w.v. €10,- bij het volgen van een toekomstige nieuwe workshop
 
Waacking Seniors | Dinsdag 18:30 - 19:30u
 • Voor leerlingen onder de 18 jaar geldt dat zij op 10 en 17 november mee kunnen doen met Waacking Juniors van 17:30 tot 18:30u
 • Voor de leerlingen vanaf 18 jaar geldt dat er gerouleerd wordt, waarin per half uur max 2 personen les kunnen volgen.
  Deze leerlingen ontvangen apart bericht van de docente over de verdeling van de roulatie-groepen.
 
De volgende drie lessen komen te vervallen in de periode van 9 t/m 18 november:
 
• Modern Jazz 18+ | Maandag 19:30 - 20:45u - mocht er behoefte zijn in deze groep voor online les via Zoom horen we dit graag zsm
• Ballet Volwassenen | Dinsdag 19:45 - 20:45u
• Ballet Volwassenen | Woensdag 09:45 - 10:45u 
 
Bij deze lessen kunt u kiezen uit de volgende twee opties:
 • Optie 1 =
  U kunt de gemiste lessen uit de periode vanaf 28 oktober t/m 18 nov inhalen door gratis extra lessen naar keuze te volgen na 18 november.
  Mist u bijvoorbeeld drie lessen gedurende deze periode, kunt u drie gratis lessen erbij volgen na deze periode.
  Onderaan deze mail vindt u lessen waaruit u kunt kiezen om de gemiste lessen in te halen.
 • Optie 2 =
  u kunt ervoor kiezen om voor de maand december geen contributie over te maken voor uw abonnement.
  Heeft u een familie abonnement dan wordt uw abonnement aangepast naar het aantal wekelijkse lessen die uw kind(eren) volgt/volgen.
  Mocht u voor deze optie kiezen verzoeken wij u dit zsm per mail door te geven.
  U ontvangt dan geen factuur voor de maand december.
  Let u erop dat u in dit geval geen gebruik kan maken van inhaallessen of evt online lessen.


De volgende vier lessen gaan door: 

• Selectieles Teens | Maandag 18:00 - 19:15u
• Ballet Gevorderden | Dinsdag 18:30 - 19:30u
• Broadway/High Heels | Woensdag 19:00 - 20:00u
• Modern Teens/Seniors | Donderdag 19:45 - 20:45u
 
Leerlingen vanaf 18 jaar kunnen bij deze les(sen) kiezen uit de volgende twee opties:
 • Optie 1 =
  U kunt de gemiste lessen uit de periode vanaf 28 oktober t/m 18 nov inhalen door gratis extra lessen naar keuze te volgen na 18 november.
  Mist u bijvoorbeeld drie lessen gedurende deze periode, kunt u drie gratis lessen erbij volgen na deze periode.
  Onderaan deze mail vindt u lessen waaruit u kunt kiezen om de gemiste lessen in te halen.
 • Optie 2 =
  U kunt ervoor kiezen om voor de maand december geen contributie over te maken voor uw abonnement.
  Heeft u een familie abonnement dan wordt uw abonnement aangepast naar het aantal wekelijkse lessen die uw kind(eren) volgt/volgen.
  Mocht u voor deze optie kiezen verzoeken wij u dit zsm per mail door te geven.
  U ontvangt dan geen factuur voor de maand december.
  Let u erop dat u in dit geval geen gebruik kunt maken van inhaallessen of evt online lessen.


De volgende drie lessen gaan ook door:
• Streetdance Seniors | Dinsdag 19:45 - 20:45u
• Jazz Dance Intermediate/Gevorderd | Woensdag 20:15 - 21:15u
• Contemporary Fusion Seniors | Donderdag 17:30 - 18:30u

Leerlingen vanaf 18 jaar kunnen bij deze les(sen) kiezen uit de volgende twee opties:

 • Optie 1 =
  U kunt de les(sen) online volgen via Zoom. U ontvangt de Zoom link van de desbetreffende docente via Whatsapp.
 • Optie 2 =
  U kunt de gemiste lessen uit de periode vanaf 28 oktober t/m 18 nov inhalen door gratis extra lessen naar keuze te volgen na 18 november.
  Onderaan deze mail vindt u lessen waaruit u kunt kiezen om de gemiste lessen in te halen.
 
Lesaanbod inhaallessen voor leerlingen vanaf 18 jaar:
 
Mocht u kiezen voor de optie om de gemiste lessen in te halen, dan kunt u na 18 november 1 of meerdere lessen uit de volgende lessen gratis volgen, naast uw standaard leskeuze:
 • Flamenco Seniors | Maandag 17:00 - 18:00u - op 23 november en 7 december
 • Modern Jazz 18+ | Maandag 19:30 - 20:45u
 • Tap 13+ | Maandag 20:45 - 21:45u
 • Waacking Seniors | Dinsdag 18:30 - 19:30u
 • Ballet Gevorderden | Dinsdag 18:30 - 19:30u
 • Ballet Volwassenen | Dinsdag 19:45 - 20:45u
 • Streetdance Seniors | Dinsdag 19:45 - 20:45u
 • Ballet Volwassenen | Woensdag 09:45 - 10:45u 
 • Yoga Tweens t/m Seniors | Woensdag 18:00 - 19:00u
 • Broadway/High Heels | Woensdag 19:00 - 20:00u
 • Jazz Dance Intermediate/Gevorderd | Woensdag 20:15 - 21:15u
 • Contemporary Fusion Seniors | Donderdag 17:30 - 18:30u
 • Modern Teens/Seniors | Donderdag 19:45 - 20:45u
 • Spitzen Beginners/Intermediate | Vrijdag 17:45 - 18:30u
 • Pop Ballet Gevorderd | Vrijdag 18:30 - 19:30u
 
Tenslotte kunt u altijd contact opnemen voor een privéles.
Wij geven privélessen in elke stijl en staan open voor al uw dansante wensen en verzoeken!
•Privélessen vallen niet binnen het abonnement: voor deze lessen worden andere tarieven gehanteerd.


Wij vinden deze situatie heel erg vervelend, maar hopen ten zeerste dat we met deze aanpassingen en gegeven opties u enigszins tegemoet kunnen komen.En uiteraard hopen we ook enorm dat we weer gauw normaal les kunnen gaan geven!
Alvast veel dank voor uw begrip en geduld en mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn horen wij dat altijd graag!

Belangrijk: Balletschool uit voorzorg gesloten t/m 7 nov!

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

Wij hebben net het spijtige nieuws ontvangen dat er helaas een enkele besmetting geconstateerd is in de school. Wij willen uiteraard ten alle koste verdere verspreiding vermijden en hebben zodoende besloten om de school uit voorzorg te sluiten vanaf woensdag 28 oktober t/m zaterdag 7 november.

Alle leerlingen kunnen vanaf 9 november de gemiste les(sen) inhalen door een les naar keuze erbij te volgen uit ons lesaanbod.

 Ook hopen we gedurende de kerstvakantie een inhaalweek te organiseren, afhankelijk van wat de omstandigheden in deze periode toelaat.

 In de tussentijd adviseren wij iedereen die klachten ervaart zich te laten testen.

 Het spijt ons enorm om jullie dit nieuws te moeten brengen, maar wij hopen ten zeerste op jullie begrip en zien jullie allen graag weer terug vanaf maandag 9 november!

Warme groet,
 Team Balletschool Marut Jorquera

STREAMING HEARTS VANAF NU TE BESTELLEN VIA LINK OF DVD

Het is eindelijk zover! Onze eerste, echte, unieke, sprankelende BMJ dansfilm 'Streaming Hearts' is af !!

Het BMJ team heeft ism RTV Baarn maandenlang intensief en vol dedicatie gewerkt aan deze prachtige film.

Ondanks de tegenslagen door de pandemie heeft niets ons weerhouden deze productie vol moed en enthousiasme door te zetten. Deze film komt dan ook weer recht uit ons hart en we kunnen niet wachten het eindresultaat eindelijk met jullie te mogen delen!

 

'Streaming Hearts' is vanaf heden te bestellen via onze website! Zie https://www.balletschoolmj.com/streaming-hearts-bmj-dance-movie-2020

 

U kunt hierbij kiezen voor de digitale versie via de professionele filmsite Vimeo of voor de enige echte 'Streaming Hearts' DVD:

 

'Streaming Hearts' digitaal via Vimeo

Wanneer u voor deze optie kiest, ontvangt u van ons na het afronden van uw bestelling een link + wachtwoord.

Hiermee kunt u de dansfilm in hoge kwaliteit bekijken wanneer u maar wilt!

Voor de digitale versie vragen wij om een donatie* met een minimumbedrag van €8,-

 

*Wij hebben gekozen om op basis van donaties te werken voor deze optie als dank en getuigenis van onze liefde en respect voor alle studenten en ouders die ons overeind hebben gehouden gedurende deze moeilijke tijden.

Hoewel we om deze redenen met alle liefde de film zelfs gratis hadden willen aanbieden, heeft de annulering van onze eindvoorstelling wat moeilijke gevolgen gehad voor onze school.

Maar met uw donatie - groot of klein - draagt u direct bij aan het behoud en de toekomst van onze school, waardoor we hopen nog jarenlang de magische kracht van dans te blijven delen met onze geliefde studenten!

 

'Streaming Heart's DVD - Collectors item

Ook is er voor onze liefhebbers en BMJ verzamelaars een mooie DVD te bestellen van 'Streaming Hearts'!

De DVD bedraagt €18,- ivm drukkosten van €10,- per stuk. Voor twee exemplaren betaalt u in totaal €30,-

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst zorgen wij dat deze gelijk wordt gedrukt voor u! U kunt de DVD na bericht ophalen in onze school!

 

Wij hopen dat jullie net zo trots zullen zijn op het eindresultaat en jullie eigen prestaties als dat wij zijn!

Alvast heel veel kijkplezier toegewenst!

 

Dansante groet,

Team Balletschool Marut Jorquera 

Belangrijke update nieuw BMJ seizoen -2020/2021

Maandag 24 aug 2020, Baarn

 

Beste ouders en leerlingen,

We hopen dat jullie een heerlijke zomervakantie achter de rug hebben en weer zin hebben in het nieuwe seizoen!
Hierbij ontvangen jullie belangrijke updates betreffende het nieuwe BMJ seizoen:

 

Begindata lessen najaar 2020

 • Start van het BMJ seizoen: maandag 7 september
 • Lessen van Vraja Sundari en Emma Vredeveld beginnen vanaf maandag 14 september
 • Yogaworx gaat vanaf donderdag 3 september weer van start. De maandagochtendlessen zijn voortaan op de vrijdag om 9.00 uur!

 

Roosterwijzigingen

Vanaf as dinsdag 1 september vindt u het nieuwe rooster voor het aankomend seizoen op onze website!

Mede door wijzigingen bij onze docenten zijn er enkele aanpassingen gemaakt in ons rooster, met name in tijdstippen.

Wij vragen u vriendelijk hier aandachtig naar te kijken en we hopen dat de wijzigingen u niet teveel ongemak zullen geven.

Hieronder enkele opvallende veranderingen:

 • Nieuwe les Flamenco Juniors en Seniors op de maandag. Deze lessen zullen om de 2 weken plaatsvinden en vallen op de 2e en 4e week van de maand.
 • Streetdance Seniors vindt voortaan plaats op de dinsdagavond
 • Yoga lessen van Emma Vredeveld zullen voortaan plaatsvinden op de woensdag
 • Selectie-les Juniors C zal voortaan plaatsvinden op vrijdag om 16:45 uur

 

Wijzigingen abonnementen

Helaas heeft de pandemie voor velen van ons financiële onrust veroorzaakt. Ook wij hebben als school dit ondervonden afgelopen seizoen met oa het wegvallen van de eindvoorstelling en de verhoging van huurkosten door de overname van onze vestiging.

Wij realiseren ons daarbij al een aantal jaren dat de tarieven van onze abonnementen niet helemaal in verhouding zijn met oa andere dansscholen en de hoeveelheid lessen die deze abonnementen aanbieden voor de gegeven prijs.

Uiteraard zijn wij groot voorstander van zoveel mogelijk voordeel bieden aan onze klanten zodat onze leerlingen zoveel mogelijk lessen kunnen volgen. Helaas zijn we echter genoodzaakt deze tarieven aan te passen en onze pakketten uit te breiden om zo de toekomst van onze school te waarborgen. Wij hopen hierbij zeer op uw begrip.

U ontvangt zeer binnenkort uitgebreide informatie over deze wijzigingen.

 

Dansfilm 'Streaming Hearts'

Wij zijn gedurende de zomervakantie druk bezig geweest met het editen en samenstellen van de film en kijken er enorm naar uit deze inspirerende film zeer binnenkort met jullie te delen! Omdat onze zomeractiviteiten en de wijzigingen die genoemd worden in deze mail de nodige aandacht en tijd hebben gevraagd van ons, verzoeken wij u nog even geduld te hebben omtrent de premieredatum. Wij hopen deze zsm aan te kondigen inclusief verder informatie omtrent aanschaf van de film!

Voorzorgsmaatregelen in de Balletschool:

 • Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden met elkaar. WEL met docenten en personen boven de 12 jaar.
 • Ouders verzoeken wij zo veel mogelijk buiten te blijven. Brengen en ophalen kan op ons plein.
 • Handen dienen gelijk gedesinfecteerd te worden bij aankomst. U vindt desinfectiemiddelen bij de ingang van onze school.
 • Na gebruik van het toilet gelieve de handen weer te wassen en de ruimte schoon achter te laten
 • Mocht u of uw kind zich niet lekker voelen of bent u in het gezelschap geweest van iemand die zich niet lekker voelt, verzoeken wij u of uw kind thuis te blijven
 • Mocht een leerling zich niet lekker voelen en/of verschijnselen tonen van verkoudheid of groep dan zijn wij genoodzaakt de leerling naar huis te sturen

 

Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben maar mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn vernemen wij dit graag!

Dansante groet,

Team BMJ

 Lyrical Summer Dance Intensive (LSDI) 2020

Thema dit jaar is 'United Colors of You'; per dag nemen we een kleur en een chakra (energiebron in lichaam) ter inspiratie! Er zullen diverse speciale lessen worden gegeven, gebaseerd op onze hoofdstijlen Ballet, Jazz, Modern en Hiphop

Daarnaast zullen er speciale workshops zijn in de stijlen Flamenco door Javier Romero, Yoga door Emma Vredeveld en Pop/Clipdance door Roy Jonathans! 

 

BMJ Merchandise

U kunt vanaf heden via onze website hele toffe t-shirts bestellen met het enige echte BMJ logo erop! 

Deze is in diverse kleuren en maten beschikbaar, voor kinderen en volwassenen! 

Kijk gauw op bmj-merchandise!  Ze gaan hard dus bestel snel!

U ontvangt zeer binnenkort uitgebreid bericht over onze BMJ Dansfilm 'Streaming Hearts'!


BMJ Dance Express ism Lokaal-O

Sinds vorige week is de Balletschool aangesloten bij de Muziek Express van Lokaal-O. Deze organisatie werkt samen met diverse culturele instellingen uit Baarn om muzikale en dansante optredens te verzorgen voor verschillende verzorgingstehuizen.

Op Koningsdag vond ons eerste optreden plaats met een aantal leerlingen van de Selectieles. Dansend op het parkeerterrein konden de inwoners vanuit hun woning genieten van een mooi BMJ optreden. En wat was het speciaal! 


Ook tijdens Bevrijdingsdag heeft de Balletschool twee optredens verzorgd met choreografie en kostuums van Juf Rasarani's bedrijfje Rani Art.  Ondanks dat wij u helaas niet kunnen uitnodigen voor deze optredens, omdat ze alleen voor de bewoners bedoelt zijn  zullen wij alsnog de opnames  op onze website plaatsen. 
We streven ernaar zoveel mogelijk optredens te verzorgen met onze leerlingen om deze kwetsbare doelgroepen een hart onder de riem te steken!  Wij houden u hiervan graag op de hoogte via onze Instagram en Facebook accounts, onze nieuwsupdates en de BMJ website.

Eindvoorstelling 'A Sky Story' 2020 uitgesteld naar juni 2021

Tot onze spijt moeten wij officieel aankondigen dat onze jaarlijkse eindvoorstelling niet door kan gaan eind juni. Dat wil zeggen dat we de eindvoorstelling zullen verplaatsen naar een ander moment in de toekomst. 

We kunnen helaas nog niet een concrete datum noemen maar we denken aan volgend jaar juni 2021. Theaters en evenementen kunnen waarschijnlijk  pas open zodra er een vaccin is  dus zodra daar duidelijkheid over is zullen we jullie gelijk op de hoogte brengen ! 

Verder zijn we druk in overleg hoe we het seizoen alsnog zouden kunnen afsluiten samen en zullen we jullie hier ook zo spoedig mogelijk over berichten. 

Het is zoals verwacht allemaal nog erg lastig daar we met zoveel verschillende factoren te maken hebben maar we doen ons uiterste best!

Online-lessen nu via ZOOM!

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zullen we in ieder geval tot 11 mei doorgaan met de online-lessen. 

Wel hebben we na uitvoerig overleg besloten voortaan te werken met het platform Zoom. Het beeld-en geluidskwaliteit van Zoom is namelijk een stuk sterker en veel geschikter voor danslessen en inmiddels zijn ook de veiligheidsmaatregelen aanzienlijk aangescherpt. 

In het tabblad BMJ Corona Noodrooster vind u onze roosters, die epr week wordne vernieuwd en tevens ook alle informatie mbt tot het rooster en  nieuwtjes aangaande de veranderingen die door Corona plaatsvinden of manifesteren

 


Het jaarlijks Kerstconcert 'DE NOTENKRAKER'

 

Nú al een Baarnse traditie te noemen waar jong en oud naar uitkijkt! In een feeërieke sfeer brengen orkest, dansers en acteurs het kerstverhaal van de dromende Clara over de bühne uit het befaamde balletconcert van Tsjaikovski!

Selectielessen Juniors A,B,C Tweens en enkele Selectieles Seniors studenten zullen de gehele voorstelling aan elkaar dansen gechoreografeerd door Rasarani Keilman

De muziek word live gespeeld door de leerlingen van De Muziekschool en door muzikanten van  Crescendo 

Het verhaal wordt verteld door Gerrit de Hoop!

Dit jaar op Zaterdag 14 december voor het eerst een Middag- en een Avonduitvoering, om 16.30 uur en 19.30 uur! De deuren van de Pauluskerk gaan een half uur eerder open (met een warm welkom met bekende kerstsongs!).

Bestel je kaartjes écht op tijd, want we limiteren het aantal tot 350 per voorstelling. Kaartjes zijn te bestellen (eur 3,50 voor 6-16 jr en eur 7,- boven 16 jaar, inclusief glühwein/chocomel na afloop) bij info@muziekschoolbaarn.nl. Vermeld daarbij middag of avond, leeftijdscategorie en aantal kaartjes.

 


BMJ LEERLINGEN NU TE ZIEN IN DIRK SCHEELE VIDEOCLIPS EN LIVE TIJDENS DE GROTE SINTERKLAASINTOCHT!

Leerlingen Kaja Siegmann, Lara Anders, Mercedes de Graaf (Selectieles Teens) , Emi de Zeeuw en Mathile Neeb(Selectieles Tweens) zijn vanaf nu te bewonderen in de videoclips van muzikant en zanger Dirk Scheele! Elke week tot aan pakjes avond zal er 1 videoclip op youtube worden gepubliceerd en zullen deze topleerling dansend te zien zijn met de choreografie van Rasarani Keilman!

Hier is alvast de 1e clip 'De Stoomboot':

https://m.youtube.com/watch?v=DUQ3FEkXbJo&feature=youtu.be#dialog

Tevens zullen deze danspietjes en Dansjuf Piet Rasa ook live te zien zijn tijdens de grote Baarnsche Sinterklaas Intocht die op zaterdag 23 november tussen 12.00 en 16.00 tegenover het Gemeentehuis in de Laanstraat zal plaatsvinden! Dus kom gezellig langs en dans heerlijk mee met ons tijdens de gezelligste viering van het jaar!


Vanaf donderdag 31 oktober nieuwe les: URBAN CONTEMPORARY  door Nina van der Zouwen

 We heetten  dansmaker, danser en dansdocent Nina van der Zouwen welkom in ons BMJ docenten team:

Na verschillende dans(voor)opleidingen te hebben gevolgd aan o.a. Codarts, Fontys en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, heeft Nina haar diploma weten te behalen als ondernemer in Urban dans hier in Utrecht, waardoor ze nu werkzaam is  in binnen- en buitenland, waaronder als choreograaf en dansdocente in o.a. Italië en Argentinië.

Door al deze verschillende omgevingen wist zij een concrete visie te vormen, welke zich in het tweede jaar van haar opleiding uitte tot een eigen bedrijf genaamd NEVA, een creatief platform waarmee ze de essentie van beweging en eigenheid viert en jonge makers stimuleert door producties en evenementen te organiseren en hebben ze recentelijk een eigen studio in Utrecht geopend.

In de Urban Contemporary lessen zal de focus  liggen op het onderzoeken en creëren vaneigen bewegingstaal, door middel van de tools en choreografieën die Nina geeft.

Urban Contemporary is een crossover tussen urban dance en moderne dans. Hierbij vinden technische dansaspecten hun verbinding met de rauwe aard van urban dans en ga je op zoek naar nieuwe bewegingsvormen om zo jouw eigen bewegingstaal te ontwikkelen. Aandachtspunten van de lessen zijn muzikaliteit, dynamiek, eigenheid en bewustwording.

De lessen zullen plaatsvinden vanaf donderdag 31 oktober:

*Urban Contemporary Juniors -8 t/m 11 jaar: 19:00-20:00

*Urban Contemporary Seniors 12+ : 20:30-21:30

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!!


BMJ Leerling Caitlynn van der Meer te zien als hoofdrol in de familie musical 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Mini Heks'!

Apetrots zijn wij op onze BMJ leerling Caitlynn die vanaf oktober te zien zal als de hoofdrol in de familie musical 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de MiniHeks' geproduceerd door Rick Engelkes.

Ze deelt de rol nog met 3 andere meiden maar deze musical is meer dan de moeite waard om te bezoeken met het hele gezin!

Hoogst waarschijnlijk zal Caitlynn de hoofdrol spelen op zaterdag 5 oktober in Theater de Speeldoos! Dit kunnen we nog niet met alle zekerheid zeggen maar een bezoek is sowieso de moeite waard!

Voor meer info en een overzicht van alle speeldata zie https://rep.nu/productie/dolfje-weerwolfje-en-foeksia-de-miniheks/

Zie hier het item van RTV Baarn over Caitlynn van der Meer!

https://www.youtube.com/watch?v=vh3FWqibq-MBMJ studente Dagmar van Dijk wint eerste prijs 'Solo Dans' tijdens Artistieke Interlyceale

Wij willen onze studente Dagmar van Dijk feliciteren met het behalen van de eerste plek in de onderdeel dans tijdens de Artistieke Interlyceale! De Artistieke interlyceale is een jaarlijkse wedstrijd op artistiek gebied tussen de leerlingen van Het Amsterdams Lyceum, Het Baarnsch Lyceum, het Kennemer Lyceum en het Lorentz Casimir Lyceum. Het thema dit jaar was (R)evolutie en Dagmar wist op zeer originele wijze verschillende dansstijlen te fuseren met spoken word en meeslepende muziek. Met haar expressie en prachtige dans technieken wist zij de harten te winnen van de juryleden ! Wij zijn erg trots op haar prestatie maar vooral op haar prachtige hart en haar dedicatie en liefde voor de dans! Dagmar danst al bijna 8 jaar bij Balletschool Marut Jorquera en volgt momenteel de lessen Ballet, Spitzen, Streetdance, Waacking, Modern en is opgenomen bij Rani Arts semi professionele Selectieles Seniors groep waar ze regelmatig optredens verzorgd in allerlei stijlen op diverse evenementen


'Q4: Quantified' door Sarada Sarita Keilman

Een krachtig dansvoorstelling over de menselijke neiging tot hokjes denken.

Danseres, performer en choreografe Sarada Sarita brengt op geheel eigen wijze haar politieke oproep tot menselijkheid, gelijkheid en bewustzijn samen met dans. Voor dit sluitstuk van haar onderzoeksprojecten bij ISH Dance Collective laat ze zich inspireren door de theorie van Carl Jung over ‘Quaternity’ – een geometrisch figuur dat een gevoel van eenheid uitstraalt. Met de dansstijl New Way Vogue duiken de dansers in Q4: Quantified in de psyche van de mens.

Vogue ontstond begin jaren ’80 als expressief middel tegen de onderdrukking van minderheidsgroepen in New York. Met hun moves en poses verruimen de dansers onze blik op de samenleving en doorbreken de tunnelvisie waar we door onze patronen in vast zijn komen te zitten. Q4: Quantified is een statement, een zoektocht naar een breder perspectief om de hokjes waarin we vast zijn komen te zitten te doorbreken en ontstijgen.

Concept & choreografie: Sarada Sarita i.s.m. de performers

Dans: Carlotta ‘Shiva’ Ippolito, Venla Miila Kaarina Keskinen, Xiomara Virdo van Eendenburg, Mattia ‘Nagato” Palumbo, Sarada Sarita Keilman

Hair hanging: Moa Holgersson

Vocalist: Otion, Guillermo Blinker

Muziek: Rik Ronner, Moa Holgersson, Otion & diverse Artiesten

Lichtontwerp: Mike den Ottolander

Kostuum: Rani Art

Q4: Quantified is powered by ISH Dance Collective en wordt mogelijk gemaakt via de Nieuwe Makersregeling van het Fonds Podiumkunsten.

 

Q4: Quantified is donderdag 7 februari om 20:15 te zien in Theater de Speeldoos! Bestel je kaarten nu door op dze link te klikken:

https://www.speeldoosbaarn.nl/genre-overzicht/theater/dans/item/q4-squaring-the-circles


BMJ presenteert  'BLUE BLOOD BATTLE"

B-Boys en B-girls uit ’t Gooi opgelet want Balletschool Marut Jorquera en Theater de Speeldoos presenteren jullie het nieuwe evenement 'Blue Blood Battle’ ,de Baarnse primeur van een echte All levels Breakdance Battle!  Dit is de de unieke kans om je skills ,die van je crew of dansschool te laten zien en te laten beoordelen door een vakkundige jury.
De jury bestaat uit de professionele breakdancers Robert Thomas Villedieu en Stash Ferdinands .
De muziek wordt live gemixt door DJ Don Dev en gehost door MC Darren
De winnaar ontvangt een mooie prijs en wordt gekroond tot King B-Boy of Queen B-Girl van het ‘Gooi!
 

Dus koop nu je toegangsbewijs voor 30 januari door op deze link te klikken https://speeldoosbaarn.nl/genre-overzicht/podium-xtra/item/blue-blood-battle

Om je aanmelding als deelnemer te voltooien stuur je een mail naar dit email adres met vermelding van :

 • Voor - en achternaam (deelnemer):
 • Leeftijd:
 • Naam van Dansschool of crew:
 • Aantal jaren van breakdanceles:
*Toeschouwers hoeven geen aanmeldingsmail te sturen
Wanneer: Zaterdag 2 februari
Tijd; 13:00-18:00 (inclusief pauze)
Waar ; Theater de Speeldoos- Kleine zaal
Leeftijd: 5 t/m 16 jaar
Niveau: Alle niveau's- Battles worden onderverdeeld in beginners en gevorderden


Extra Kerstavond met 'Dé Kerstshow' in Theater de Speeldoos

Zouden we niet het allerliefste een Kerstavond toevoegen aan de bestaande feestdagen? Maar dan zonder inkoopstress, cadeaucrisis en familieperikelen. Gewoon een avond genieten van een heerlijk kerstverhaal, meezingen met bekende kerstnummers en worden verrast door prachtige dans. Dat vonden Manon Blaauw en Kevin van den Berg en toen ze begonnen met hun kerstvoorstelling. Ze betrokken choreograaf Rasarani Keilman en zangeres Gaby Kaihatu en maakten 'Dé Kersthow'. Deze muziektheatervoorstelling is woensdag 19 december te zien in de kleine zaal van Theater de Speeldoos.

 

De kleine theaterzaal wordt omgetoverd in kerstsferen. "Het belooft een herkenbare avond te worden met een volledige experience, in de geur van houtvuur en walmende glühwein," vertelt Kevin enthousiast. Samen met Manon maakt hij deze voorstelling vanuit Stichting de CultuurContainer. 

Met dans van choreografe Rasarani Keilman en zang van Gaby Kaihatu en haar koor Popvoices van Muziekschool Baarn-Soestdijk zet het duo deze avond op de planken. "Het leuke is dat zowel Rasarani en Gaby goed zijn om anderen in hun kracht te zetten, maar zelf natuurlijk ook een flinke dosis talent hebben en dat ook laten zien en horen," vertelt Manon. "Vanaf het moment dat je binnenkomt wordt het een gezellige kerstvoorstelling, met een verhaallijn die wij spelen samen met actrice Tonnie van der Varst. Sacha Hoedemaker maakt het plaatje als pianist compleet, want alle herkenbare nummers zijn er natuurlijk om mee te zingen!" vult Kevin aan.

'Dé Kerstshow' is te bewonderen op woensdag 19 december om 20.30 uur in Theater de Speeldoos. Kaarten à € 11,00 zijn verkrijgbaar via het theater, aan de theaterkassa of www.de-kerstshow.nl.


BMJ leerlingen dansen 'De Notenkraker' in de Pauluskerk!

De leerlingen van Balletschool Marut Jorquera , Muziekschool Baarn, Stichting Theaterhuis Marc van Driel en Crescendo  slaan de handen ineen om het beroemde muziek-dans en theater spektakel 'De Notenkraker' te presenteren. Het verhaal over Clara en haar Notenkraker komt tot leven in het prachtige Pauluskerk in Baarn. Ideaal voor jong en oud en een perfecte gelegenheid om helemaal in de Kerst sfeer te komen! Alles wordt live gespeeld en gedanst door de leerlingen en door professionele muzikanten, dansers en acteurs dus kom deze magische show meemaken!

Voorstelling speelt eenmalig op zaterdag 15 december van 20:00 tot 21:00
Kaartjes kunnen gereserveerd worden via info@muziekschoolbaarn.nl. Gereserveerde kaarten kunnen op 15 december vanaf 19.30 uur tegen contante betaling bij de ingang van de Pauluskerk worden opgehaald. Ook aan de deur kunnen nog kaarten worden gekocht, zolang er nog plaats beschikbaar is.
De kaartjes kosten €3,00 (6-16 jr) en €5,00 (va 16 jaar), inclusief gratis Glühwein en warme chocomel na afloop voor de kerk.


Uitbreiding BMJ Team!

Nieuwe docente
Na een lange zoektocht naar een geschikte docent om ons team te komen versterken stellen wij u graag voor aan onze nieuwe docente: Raquel Tijsterman! Zij zal de taples voor kids en de dansles voor jongens op de dinsdagmiddag geven . Even voorstellen dus!
 

Raquel begon haar opleiding aan de Nationale Balletacademie op 9-jarige leeftijd. Ze liep stage bij het gezelschap Het Nationale ballet en heeft het genoegen gehad hier na haar afstuderen enige tijd vast te dansen.
Na deze ervaring is Raquel zich ook op andere dansstijlen gaan richten en zodoende kwam ze in 2009 terecht bij danstheatergezelschap ISH. Hier heeft ze de afgelopen 10 jaar in vele voorstellingen gedanst waaronder Narnia: de Leeuw, de Heks en de Kleerkast (Mrs Beaver) en GRIMM (Cinderella). Daarnaast heeft Raquel met ISH op Broadway gestaan, verschillende
workshops gegeven en projecten in het buitenland gedaan zoals in Zuid Afrika.
In 2010 heeft Raquel meegedaan aan het dansprogramma So You Think You Can Dance (seizoen 3) en naar aanleiding hiervan danste ze de hoofdrol in de voorstelling Ne Me Quitte Pas van Isabelle Beernaert.
Raquel is momenteel actief als performer in shows en voorstellingen. In haar vrije tijd geeft Raquel graag workshops en lessen om de kennis die zij heeft opgedaan door te geven aan de volgende generatie.

Voor een kleine impressie van Raquel zie dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=7cTLnW65XFk.

Raquel tijdens de voorstelling 'Hot Town'


Uitnodiging voor de totaal theater voorstelling van Rani Art (Rasarani Keilman)

'Sounding Silence' - zondag 22 april

Hierbij nodigen wij jullie met plezier uit om de eerste avondvullende voorstelling van Rani Art 'Sounding Silence' te komen bewonderen in Theater de Speeldoos.
Een totaal theater voorstelling vol dans in diverse stijlen, poëzie, zang, rap/beatboxing, live muziek en acteer spel dat werd geregisseerd, gechoreografeerd, geschreven en ontworpen door Rasarani Keilman (Juf Rasa).
Tevens speelt zij ,naast de rijke cast vol internationale en nationale artiesten, een uitvoerende rol in de voorstelling.
Ook zullen BMJ Docenten Emma Vredeveld, en Robert Villedieu een rol spelen/dansen en zijn de BMJ leerlingen van de Selectieles Seniors en de 8-jarige Harvey Frempong (Selectieles juniors B) tijdens de vorostelling te bewonderen.
Voor een kleine impressie kunt u onderstaande video aanklikken:
De voorstelling zal plaatsvinden op zondag 22 april om 19:30 en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.
U kunt via deze link uw kaartjes bestellen:
https://www.speeldoosbaarn.nl/genre-overzicht/podium-xtra/item/sounding-silence
Wij hopen u heel graag te mogen welkom heten in het theater om deze bruisende totaaltheater voorstelling te komen bewonderen!