Selectieles Seniors - Lessen/Rittenkaarten

Deze unieke lessen , bedoeld voor getalenteerd en gepassioneerde BMJ leerlingen boven de 13 jaar, bevatten intensieve danstrainingen en performance practice, alsmede als het fungeren als showgroep door dans optredens te verzorgen in Baarn e.o. en voor assistentie in het leiden van diverse (jeugd)evenementen zoals o.a Theater4daagse en De Notenkraker.

Ook kunnen ze bijdragen aan het voorbereiden voor een dansvakopleiding, audities of voor ambitieuze deelnemers die werkveld als danseres/dansdocente als beroep willen gaan uitoefenen.  De lessen worden geleid door docente, choreografe en theatermaakster Rasarani Keilman.

 

De leerlingen kunnen alleen worden geselecteerd.  De selectie is gebaseerd op  vaardigheid, talent, potentie en inzet!

 

Toelichting lessen

De lessen zijn opgesplitst in twee blokken van 90 minuten die op zaterdag zullen plaatsvinden tussen 15:00 en 18:15. 

 

Het eerste blok 'Techniek en Training' van 15.00 tot 16.30 is bedoelt om de techniek, coördinatie, kracht en flexibiliteit van de danser te versterken dit d.m.v diverse dansante oefeningen. De basis is jazz  maar omvat diverse stijlen en invloeden van theater en dans, zoals modern, ballet, musical theater en street/pop dance

Het tweede blok ' Performance & Repertoire' van 17:45 -18:15 is gericht op de performance vaardigheden van de leerlingen en het aanleren of repeteren  van choreografieën voor een show of evenement.  Dit kan in elke stijl zijn! Ook zal eigen creatieve inbreng en het ontdekken van eigen stijl worden behandelt.

Er zal tevens geregeld een gastdocent worden uitgenodigd die met een unieke en andere dansstijl workshops zal geven aan de Selectie les!

 

Bestelformulier

Lessen Selectieles Seniors
U ontvangt na bestelling een factuur!