BMJ NIEUWS

STREAMING HEARTS VANAF NU TE BESTELLEN VIA LINK OF DVD

Het is eindelijk zover! Onze eerste, echte, unieke, sprankelende BMJ dansfilm 'Streaming Hearts' is af !!

Het BMJ team heeft ism RTV Baarn maandenlang intensief en vol dedicatie gewerkt aan deze prachtige film.

Ondanks de tegenslagen door de pandemie heeft niets ons weerhouden deze productie vol moed en enthousiasme door te zetten. Deze film komt dan ook weer recht uit ons hart en we kunnen niet wachten het eindresultaat eindelijk met jullie te mogen delen!

 

'Streaming Hearts' is vanaf heden te bestellen via onze website! Zie https://www.balletschoolmj.com/streaming-hearts-bmj-dance-movie-2020

 

U kunt hierbij kiezen voor de digitale versie via de professionele filmsite Vimeo of voor de enige echte 'Streaming Hearts' DVD:

 

'Streaming Hearts' digitaal via Vimeo

Wanneer u voor deze optie kiest, ontvangt u van ons na het afronden van uw bestelling een link + wachtwoord.

Hiermee kunt u de dansfilm in hoge kwaliteit bekijken wanneer u maar wilt!

Voor de digitale versie vragen wij om een donatie* met een minimumbedrag van €8,-

 

*Wij hebben gekozen om op basis van donaties te werken voor deze optie als dank en getuigenis van onze liefde en respect voor alle studenten en ouders die ons overeind hebben gehouden gedurende deze moeilijke tijden.

Hoewel we om deze redenen met alle liefde de film zelfs gratis hadden willen aanbieden, heeft de annulering van onze eindvoorstelling wat moeilijke gevolgen gehad voor onze school.

Maar met uw donatie - groot of klein - draagt u direct bij aan het behoud en de toekomst van onze school, waardoor we hopen nog jarenlang de magische kracht van dans te blijven delen met onze geliefde studenten!

 

'Streaming Heart's DVD - Collectors item

Ook is er voor onze liefhebbers en BMJ verzamelaars een mooie DVD te bestellen van 'Streaming Hearts'!

De DVD bedraagt €18,- ivm drukkosten van €10,- per stuk. Voor twee exemplaren betaalt u in totaal €30,-

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst zorgen wij dat deze gelijk wordt gedrukt voor u! U kunt de DVD na bericht ophalen in onze school!

 

Wij hopen dat jullie net zo trots zullen zijn op het eindresultaat en jullie eigen prestaties als dat wij zijn!

Alvast heel veel kijkplezier toegewenst!

 

Dansante groet,

Team Balletschool Marut Jorquera 

Belangrijke update nieuw BMJ seizoen -2020/2021

Maandag 24 aug 2020, Baarn

 

Beste ouders en leerlingen,

We hopen dat jullie een heerlijke zomervakantie achter de rug hebben en weer zin hebben in het nieuwe seizoen!
Hierbij ontvangen jullie belangrijke updates betreffende het nieuwe BMJ seizoen:

 

Begindata lessen najaar 2020

 • Start van het BMJ seizoen: maandag 7 september
 • Lessen van Vraja Sundari en Emma Vredeveld beginnen vanaf maandag 14 september
 • Yogaworx gaat vanaf donderdag 3 september weer van start. De maandagochtendlessen zijn voortaan op de vrijdag om 9.00 uur!

 

Roosterwijzigingen

Vanaf as dinsdag 1 september vindt u het nieuwe rooster voor het aankomend seizoen op onze website!

Mede door wijzigingen bij onze docenten zijn er enkele aanpassingen gemaakt in ons rooster, met name in tijdstippen.

Wij vragen u vriendelijk hier aandachtig naar te kijken en we hopen dat de wijzigingen u niet teveel ongemak zullen geven.

Hieronder enkele opvallende veranderingen:

 • Nieuwe les Flamenco Juniors en Seniors op de maandag. Deze lessen zullen om de 2 weken plaatsvinden en vallen op de 2e en 4e week van de maand.
 • Streetdance Seniors vindt voortaan plaats op de dinsdagavond
 • Yoga lessen van Emma Vredeveld zullen voortaan plaatsvinden op de woensdag
 • Selectie-les Juniors C zal voortaan plaatsvinden op vrijdag om 16:45 uur

 

Wijzigingen abonnementen

Helaas heeft de pandemie voor velen van ons financiële onrust veroorzaakt. Ook wij hebben als school dit ondervonden afgelopen seizoen met oa het wegvallen van de eindvoorstelling en de verhoging van huurkosten door de overname van onze vestiging.

Wij realiseren ons daarbij al een aantal jaren dat de tarieven van onze abonnementen niet helemaal in verhouding zijn met oa andere dansscholen en de hoeveelheid lessen die deze abonnementen aanbieden voor de gegeven prijs.

Uiteraard zijn wij groot voorstander van zoveel mogelijk voordeel bieden aan onze klanten zodat onze leerlingen zoveel mogelijk lessen kunnen volgen. Helaas zijn we echter genoodzaakt deze tarieven aan te passen en onze pakketten uit te breiden om zo de toekomst van onze school te waarborgen. Wij hopen hierbij zeer op uw begrip.

U ontvangt zeer binnenkort uitgebreide informatie over deze wijzigingen.

 

Dansfilm 'Streaming Hearts'

Wij zijn gedurende de zomervakantie druk bezig geweest met het editen en samenstellen van de film en kijken er enorm naar uit deze inspirerende film zeer binnenkort met jullie te delen! Omdat onze zomeractiviteiten en de wijzigingen die genoemd worden in deze mail de nodige aandacht en tijd hebben gevraagd van ons, verzoeken wij u nog even geduld te hebben omtrent de premieredatum. Wij hopen deze zsm aan te kondigen inclusief verder informatie omtrent aanschaf van de film!

Voorzorgsmaatregelen in de Balletschool:

 • Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden met elkaar. WEL met docenten en personen boven de 12 jaar.
 • Ouders verzoeken wij zo veel mogelijk buiten te blijven. Brengen en ophalen kan op ons plein.
 • Handen dienen gelijk gedesinfecteerd te worden bij aankomst. U vindt desinfectiemiddelen bij de ingang van onze school.
 • Na gebruik van het toilet gelieve de handen weer te wassen en de ruimte schoon achter te laten
 • Mocht u of uw kind zich niet lekker voelen of bent u in het gezelschap geweest van iemand die zich niet lekker voelt, verzoeken wij u of uw kind thuis te blijven
 • Mocht een leerling zich niet lekker voelen en/of verschijnselen tonen van verkoudheid of groep dan zijn wij genoodzaakt de leerling naar huis te sturen

 

Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben maar mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn vernemen wij dit graag!

Dansante groet,

Team BMJ

 Lyrical Summer Dance Intensive (LSDI) 2020

Thema dit jaar is 'United Colors of You'; per dag nemen we een kleur en een chakra (energiebron in lichaam) ter inspiratie! Er zullen diverse speciale lessen worden gegeven, gebaseerd op onze hoofdstijlen Ballet, Jazz, Modern en Hiphop

Daarnaast zullen er speciale workshops zijn in de stijlen Flamenco door Javier Romero, Yoga door Emma Vredeveld en Pop/Clipdance door Roy Jonathans! 

 

BMJ Merchandise

U kunt vanaf heden via onze website hele toffe t-shirts bestellen met het enige echte BMJ logo erop! 

Deze is in diverse kleuren en maten beschikbaar, voor kinderen en volwassenen! 

Kijk gauw op bmj-merchandise!  Ze gaan hard dus bestel snel!

U ontvangt zeer binnenkort uitgebreid bericht over onze BMJ Dansfilm 'Streaming Hearts'!


BMJ Dance Express ism Lokaal-O

Sinds vorige week is de Balletschool aangesloten bij de Muziek Express van Lokaal-O. Deze organisatie werkt samen met diverse culturele instellingen uit Baarn om muzikale en dansante optredens te verzorgen voor verschillende verzorgingstehuizen.

Op Koningsdag vond ons eerste optreden plaats met een aantal leerlingen van de Selectieles. Dansend op het parkeerterrein konden de inwoners vanuit hun woning genieten van een mooi BMJ optreden. En wat was het speciaal! 


Ook tijdens Bevrijdingsdag heeft de Balletschool twee optredens verzorgd met choreografie en kostuums van Juf Rasarani's bedrijfje Rani Art.  Ondanks dat wij u helaas niet kunnen uitnodigen voor deze optredens, omdat ze alleen voor de bewoners bedoelt zijn  zullen wij alsnog de opnames  op onze website plaatsen. 
We streven ernaar zoveel mogelijk optredens te verzorgen met onze leerlingen om deze kwetsbare doelgroepen een hart onder de riem te steken!  Wij houden u hiervan graag op de hoogte via onze Instagram en Facebook accounts, onze nieuwsupdates en de BMJ website.

Eindvoorstelling 'A Sky Story' 2020 uitgesteld naar juni 2021

Tot onze spijt moeten wij officieel aankondigen dat onze jaarlijkse eindvoorstelling niet door kan gaan eind juni. Dat wil zeggen dat we de eindvoorstelling zullen verplaatsen naar een ander moment in de toekomst. 

We kunnen helaas nog niet een concrete datum noemen maar we denken aan volgend jaar juni 2021. Theaters en evenementen kunnen waarschijnlijk  pas open zodra er een vaccin is  dus zodra daar duidelijkheid over is zullen we jullie gelijk op de hoogte brengen ! 

Verder zijn we druk in overleg hoe we het seizoen alsnog zouden kunnen afsluiten samen en zullen we jullie hier ook zo spoedig mogelijk over berichten. 

Het is zoals verwacht allemaal nog erg lastig daar we met zoveel verschillende factoren te maken hebben maar we doen ons uiterste best!

Online-lessen nu via ZOOM!

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zullen we in ieder geval tot 11 mei doorgaan met de online-lessen. 

Wel hebben we na uitvoerig overleg besloten voortaan te werken met het platform Zoom. Het beeld-en geluidskwaliteit van Zoom is namelijk een stuk sterker en veel geschikter voor danslessen en inmiddels zijn ook de veiligheidsmaatregelen aanzienlijk aangescherpt. 

In het tabblad BMJ Corona Noodrooster vind u onze roosters, die epr week wordne vernieuwd en tevens ook alle informatie mbt tot het rooster en  nieuwtjes aangaande de veranderingen die door Corona plaatsvinden of manifesteren

 


Het jaarlijks Kerstconcert 'DE NOTENKRAKER'

 

Nú al een Baarnse traditie te noemen waar jong en oud naar uitkijkt! In een feeërieke sfeer brengen orkest, dansers en acteurs het kerstverhaal van de dromende Clara over de bühne uit het befaamde balletconcert van Tsjaikovski!

Selectielessen Juniors A,B,C Tweens en enkele Selectieles Seniors studenten zullen de gehele voorstelling aan elkaar dansen gechoreografeerd door Rasarani Keilman

De muziek word live gespeeld door de leerlingen van De Muziekschool en door muzikanten van  Crescendo 

Het verhaal wordt verteld door Gerrit de Hoop!

Dit jaar op Zaterdag 14 december voor het eerst een Middag- en een Avonduitvoering, om 16.30 uur en 19.30 uur! De deuren van de Pauluskerk gaan een half uur eerder open (met een warm welkom met bekende kerstsongs!).

Bestel je kaartjes écht op tijd, want we limiteren het aantal tot 350 per voorstelling. Kaartjes zijn te bestellen (eur 3,50 voor 6-16 jr en eur 7,- boven 16 jaar, inclusief glühwein/chocomel na afloop) bij info@muziekschoolbaarn.nl. Vermeld daarbij middag of avond, leeftijdscategorie en aantal kaartjes.

 


BMJ LEERLINGEN NU TE ZIEN IN DIRK SCHEELE VIDEOCLIPS EN LIVE TIJDENS DE GROTE SINTERKLAASINTOCHT!

Leerlingen Kaja Siegmann, Lara Anders, Mercedes de Graaf (Selectieles Teens) , Emi de Zeeuw en Mathile Neeb(Selectieles Tweens) zijn vanaf nu te bewonderen in de videoclips van muzikant en zanger Dirk Scheele! Elke week tot aan pakjes avond zal er 1 videoclip op youtube worden gepubliceerd en zullen deze topleerling dansend te zien zijn met de choreografie van Rasarani Keilman!

Hier is alvast de 1e clip 'De Stoomboot':

https://m.youtube.com/watch?v=DUQ3FEkXbJo&feature=youtu.be#dialog

Tevens zullen deze danspietjes en Dansjuf Piet Rasa ook live te zien zijn tijdens de grote Baarnsche Sinterklaas Intocht die op zaterdag 23 november tussen 12.00 en 16.00 tegenover het Gemeentehuis in de Laanstraat zal plaatsvinden! Dus kom gezellig langs en dans heerlijk mee met ons tijdens de gezelligste viering van het jaar!


Vanaf donderdag 31 oktober nieuwe les: URBAN CONTEMPORARY  door Nina van der Zouwen

 We heetten  dansmaker, danser en dansdocent Nina van der Zouwen welkom in ons BMJ docenten team:

Na verschillende dans(voor)opleidingen te hebben gevolgd aan o.a. Codarts, Fontys en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, heeft Nina haar diploma weten te behalen als ondernemer in Urban dans hier in Utrecht, waardoor ze nu werkzaam is  in binnen- en buitenland, waaronder als choreograaf en dansdocente in o.a. Italië en Argentinië.

Door al deze verschillende omgevingen wist zij een concrete visie te vormen, welke zich in het tweede jaar van haar opleiding uitte tot een eigen bedrijf genaamd NEVA, een creatief platform waarmee ze de essentie van beweging en eigenheid viert en jonge makers stimuleert door producties en evenementen te organiseren en hebben ze recentelijk een eigen studio in Utrecht geopend.

In de Urban Contemporary lessen zal de focus  liggen op het onderzoeken en creëren vaneigen bewegingstaal, door middel van de tools en choreografieën die Nina geeft.

Urban Contemporary is een crossover tussen urban dance en moderne dans. Hierbij vinden technische dansaspecten hun verbinding met de rauwe aard van urban dans en ga je op zoek naar nieuwe bewegingsvormen om zo jouw eigen bewegingstaal te ontwikkelen. Aandachtspunten van de lessen zijn muzikaliteit, dynamiek, eigenheid en bewustwording.

De lessen zullen plaatsvinden vanaf donderdag 31 oktober:

*Urban Contemporary Juniors -8 t/m 11 jaar: 19:00-20:00

*Urban Contemporary Seniors 12+ : 20:30-21:30

MELD JE NU AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!!


BMJ Leerling Caitlynn van der Meer te zien als hoofdrol in de familie musical 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Mini Heks'!

Apetrots zijn wij op onze BMJ leerling Caitlynn die vanaf oktober te zien zal als de hoofdrol in de familie musical 'Dolfje Weerwolfje en Foeksia de MiniHeks' geproduceerd door Rick Engelkes.

Ze deelt de rol nog met 3 andere meiden maar deze musical is meer dan de moeite waard om te bezoeken met het hele gezin!

Hoogst waarschijnlijk zal Caitlynn de hoofdrol spelen op zaterdag 5 oktober in Theater de Speeldoos! Dit kunnen we nog niet met alle zekerheid zeggen maar een bezoek is sowieso de moeite waard!

Voor meer info en een overzicht van alle speeldata zie https://rep.nu/productie/dolfje-weerwolfje-en-foeksia-de-miniheks/

Zie hier het item van RTV Baarn over Caitlynn van der Meer!

https://www.youtube.com/watch?v=vh3FWqibq-MBMJ studente Dagmar van Dijk wint eerste prijs 'Solo Dans' tijdens Artistieke Interlyceale

Wij willen onze studente Dagmar van Dijk feliciteren met het behalen van de eerste plek in de onderdeel dans tijdens de Artistieke Interlyceale! De Artistieke interlyceale is een jaarlijkse wedstrijd op artistiek gebied tussen de leerlingen van Het Amsterdams Lyceum, Het Baarnsch Lyceum, het Kennemer Lyceum en het Lorentz Casimir Lyceum. Het thema dit jaar was (R)evolutie en Dagmar wist op zeer originele wijze verschillende dansstijlen te fuseren met spoken word en meeslepende muziek. Met haar expressie en prachtige dans technieken wist zij de harten te winnen van de juryleden ! Wij zijn erg trots op haar prestatie maar vooral op haar prachtige hart en haar dedicatie en liefde voor de dans! Dagmar danst al bijna 8 jaar bij Balletschool Marut Jorquera en volgt momenteel de lessen Ballet, Spitzen, Streetdance, Waacking, Modern en is opgenomen bij Rani Arts semi professionele Selectieles Seniors groep waar ze regelmatig optredens verzorgd in allerlei stijlen op diverse evenementen


'Q4: Quantified' door Sarada Sarita Keilman

Een krachtig dansvoorstelling over de menselijke neiging tot hokjes denken.

Danseres, performer en choreografe Sarada Sarita brengt op geheel eigen wijze haar politieke oproep tot menselijkheid, gelijkheid en bewustzijn samen met dans. Voor dit sluitstuk van haar onderzoeksprojecten bij ISH Dance Collective laat ze zich inspireren door de theorie van Carl Jung over ‘Quaternity’ – een geometrisch figuur dat een gevoel van eenheid uitstraalt. Met de dansstijl New Way Vogue duiken de dansers in Q4: Quantified in de psyche van de mens.

Vogue ontstond begin jaren ’80 als expressief middel tegen de onderdrukking van minderheidsgroepen in New York. Met hun moves en poses verruimen de dansers onze blik op de samenleving en doorbreken de tunnelvisie waar we door onze patronen in vast zijn komen te zitten. Q4: Quantified is een statement, een zoektocht naar een breder perspectief om de hokjes waarin we vast zijn komen te zitten te doorbreken en ontstijgen.

Concept & choreografie: Sarada Sarita i.s.m. de performers

Dans: Carlotta ‘Shiva’ Ippolito, Venla Miila Kaarina Keskinen, Xiomara Virdo van Eendenburg, Mattia ‘Nagato” Palumbo, Sarada Sarita Keilman

Hair hanging: Moa Holgersson

Vocalist: Otion, Guillermo Blinker

Muziek: Rik Ronner, Moa Holgersson, Otion & diverse Artiesten

Lichtontwerp: Mike den Ottolander

Kostuum: Rani Art

Q4: Quantified is powered by ISH Dance Collective en wordt mogelijk gemaakt via de Nieuwe Makersregeling van het Fonds Podiumkunsten.

 

Q4: Quantified is donderdag 7 februari om 20:15 te zien in Theater de Speeldoos! Bestel je kaarten nu door op dze link te klikken:

https://www.speeldoosbaarn.nl/genre-overzicht/theater/dans/item/q4-squaring-the-circles


BMJ presenteert  'BLUE BLOOD BATTLE"

B-Boys en B-girls uit ’t Gooi opgelet want Balletschool Marut Jorquera en Theater de Speeldoos presenteren jullie het nieuwe evenement 'Blue Blood Battle’ ,de Baarnse primeur van een echte All levels Breakdance Battle!  Dit is de de unieke kans om je skills ,die van je crew of dansschool te laten zien en te laten beoordelen door een vakkundige jury.
De jury bestaat uit de professionele breakdancers Robert Thomas Villedieu en Stash Ferdinands .
De muziek wordt live gemixt door DJ Don Dev en gehost door MC Darren
De winnaar ontvangt een mooie prijs en wordt gekroond tot King B-Boy of Queen B-Girl van het ‘Gooi!
 

Dus koop nu je toegangsbewijs voor 30 januari door op deze link te klikken https://speeldoosbaarn.nl/genre-overzicht/podium-xtra/item/blue-blood-battle

Om je aanmelding als deelnemer te voltooien stuur je een mail naar dit email adres met vermelding van :

 • Voor - en achternaam (deelnemer):
 • Leeftijd:
 • Naam van Dansschool of crew:
 • Aantal jaren van breakdanceles:
*Toeschouwers hoeven geen aanmeldingsmail te sturen
Wanneer: Zaterdag 2 februari
Tijd; 13:00-18:00 (inclusief pauze)
Waar ; Theater de Speeldoos- Kleine zaal
Leeftijd: 5 t/m 16 jaar
Niveau: Alle niveau's- Battles worden onderverdeeld in beginners en gevorderden


Extra Kerstavond met 'Dé Kerstshow' in Theater de Speeldoos

Zouden we niet het allerliefste een Kerstavond toevoegen aan de bestaande feestdagen? Maar dan zonder inkoopstress, cadeaucrisis en familieperikelen. Gewoon een avond genieten van een heerlijk kerstverhaal, meezingen met bekende kerstnummers en worden verrast door prachtige dans. Dat vonden Manon Blaauw en Kevin van den Berg en toen ze begonnen met hun kerstvoorstelling. Ze betrokken choreograaf Rasarani Keilman en zangeres Gaby Kaihatu en maakten 'Dé Kersthow'. Deze muziektheatervoorstelling is woensdag 19 december te zien in de kleine zaal van Theater de Speeldoos.

 

De kleine theaterzaal wordt omgetoverd in kerstsferen. "Het belooft een herkenbare avond te worden met een volledige experience, in de geur van houtvuur en walmende glühwein," vertelt Kevin enthousiast. Samen met Manon maakt hij deze voorstelling vanuit Stichting de CultuurContainer. 

Met dans van choreografe Rasarani Keilman en zang van Gaby Kaihatu en haar koor Popvoices van Muziekschool Baarn-Soestdijk zet het duo deze avond op de planken. "Het leuke is dat zowel Rasarani en Gaby goed zijn om anderen in hun kracht te zetten, maar zelf natuurlijk ook een flinke dosis talent hebben en dat ook laten zien en horen," vertelt Manon. "Vanaf het moment dat je binnenkomt wordt het een gezellige kerstvoorstelling, met een verhaallijn die wij spelen samen met actrice Tonnie van der Varst. Sacha Hoedemaker maakt het plaatje als pianist compleet, want alle herkenbare nummers zijn er natuurlijk om mee te zingen!" vult Kevin aan.

'Dé Kerstshow' is te bewonderen op woensdag 19 december om 20.30 uur in Theater de Speeldoos. Kaarten à € 11,00 zijn verkrijgbaar via het theater, aan de theaterkassa of www.de-kerstshow.nl.


BMJ leerlingen dansen 'De Notenkraker' in de Pauluskerk!

De leerlingen van Balletschool Marut Jorquera , Muziekschool Baarn, Stichting Theaterhuis Marc van Driel en Crescendo  slaan de handen ineen om het beroemde muziek-dans en theater spektakel 'De Notenkraker' te presenteren. Het verhaal over Clara en haar Notenkraker komt tot leven in het prachtige Pauluskerk in Baarn. Ideaal voor jong en oud en een perfecte gelegenheid om helemaal in de Kerst sfeer te komen! Alles wordt live gespeeld en gedanst door de leerlingen en door professionele muzikanten, dansers en acteurs dus kom deze magische show meemaken!

Voorstelling speelt eenmalig op zaterdag 15 december van 20:00 tot 21:00
Kaartjes kunnen gereserveerd worden via info@muziekschoolbaarn.nl. Gereserveerde kaarten kunnen op 15 december vanaf 19.30 uur tegen contante betaling bij de ingang van de Pauluskerk worden opgehaald. Ook aan de deur kunnen nog kaarten worden gekocht, zolang er nog plaats beschikbaar is.
De kaartjes kosten €3,00 (6-16 jr) en €5,00 (va 16 jaar), inclusief gratis Glühwein en warme chocomel na afloop voor de kerk.


Uitbreiding BMJ Team!

Nieuwe docente
Na een lange zoektocht naar een geschikte docent om ons team te komen versterken stellen wij u graag voor aan onze nieuwe docente: Raquel Tijsterman! Zij zal de taples voor kids en de dansles voor jongens op de dinsdagmiddag geven . Even voorstellen dus!
 

Raquel begon haar opleiding aan de Nationale Balletacademie op 9-jarige leeftijd. Ze liep stage bij het gezelschap Het Nationale ballet en heeft het genoegen gehad hier na haar afstuderen enige tijd vast te dansen.
Na deze ervaring is Raquel zich ook op andere dansstijlen gaan richten en zodoende kwam ze in 2009 terecht bij danstheatergezelschap ISH. Hier heeft ze de afgelopen 10 jaar in vele voorstellingen gedanst waaronder Narnia: de Leeuw, de Heks en de Kleerkast (Mrs Beaver) en GRIMM (Cinderella). Daarnaast heeft Raquel met ISH op Broadway gestaan, verschillende
workshops gegeven en projecten in het buitenland gedaan zoals in Zuid Afrika.
In 2010 heeft Raquel meegedaan aan het dansprogramma So You Think You Can Dance (seizoen 3) en naar aanleiding hiervan danste ze de hoofdrol in de voorstelling Ne Me Quitte Pas van Isabelle Beernaert.
Raquel is momenteel actief als performer in shows en voorstellingen. In haar vrije tijd geeft Raquel graag workshops en lessen om de kennis die zij heeft opgedaan door te geven aan de volgende generatie.

Voor een kleine impressie van Raquel zie dit filmpje https://www.youtube.com/watch?v=7cTLnW65XFk.

Raquel tijdens de voorstelling 'Hot Town'


Uitnodiging voor de totaal theater voorstelling van Rani Art (Rasarani Keilman)

'Sounding Silence' - zondag 22 april

Hierbij nodigen wij jullie met plezier uit om de eerste avondvullende voorstelling van Rani Art 'Sounding Silence' te komen bewonderen in Theater de Speeldoos.
Een totaal theater voorstelling vol dans in diverse stijlen, poëzie, zang, rap/beatboxing, live muziek en acteer spel dat werd geregisseerd, gechoreografeerd, geschreven en ontworpen door Rasarani Keilman (Juf Rasa).
Tevens speelt zij ,naast de rijke cast vol internationale en nationale artiesten, een uitvoerende rol in de voorstelling.
Ook zullen BMJ Docenten Emma Vredeveld, en Robert Villedieu een rol spelen/dansen en zijn de BMJ leerlingen van de Selectieles Seniors en de 8-jarige Harvey Frempong (Selectieles juniors B) tijdens de vorostelling te bewonderen.
Voor een kleine impressie kunt u onderstaande video aanklikken:
De voorstelling zal plaatsvinden op zondag 22 april om 19:30 en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en ouder.
U kunt via deze link uw kaartjes bestellen:
https://www.speeldoosbaarn.nl/genre-overzicht/podium-xtra/item/sounding-silence
Wij hopen u heel graag te mogen welkom heten in het theater om deze bruisende totaaltheater voorstelling te komen bewonderen!